Friday, 8 March 2013

Husin,Mon & Jin pakai toncit

Layan sekali lagi...hihihi..aritu dah layan kat pawagam..walaupun tak ler best mane tp ntah la rasa mcm nak tgk lagi ..cuma tak suka part antu kambing tu jer..dh mcm cite otromen la pulok...



Sinopsis

Beberapa tahun yang lalu, selepas kejadian "Hantu Kak Limah Balik Rumah", Husin yang telah muflis akibat di tipu skim cepat kaya di Singapura, telah kembali semula ke Kampung Pisang. Di Kampung Pisang, Husin berjumpa semula dengan geng lamanya dan juga Mon, kekasih lamanya sewaktu Kampung Pisang dilanda Zombi. Namun beberapa hari selepas itu, Kampung Pisang dilanda peristiwa-peristiwa aneh. Nampaknya, sejarah 45 tahun dulu kembali semula. Kejadian kehilangan lelaki-lelaki teruna di Kampung itu kembali menghantui.

Dalam kekecohan itu, Kak Limah yang sudah pulih sepenuhnya, sibuk merancang rombongan ke Singapura dan mempelawa Husin menjadi pembantunya. Namun begitu, masalah semakin rumiut apabila Husin sendiri hilang dari rumahnya. Rakan-rakannya Ucop, Wan Kaswi dan Nazari SMK gagal mengesan dimanakah Husin berada. Yang tinggal hanyalah mee maggi Singapura.....

Di dalam kekecohan itu Dr. Samsudin yang mendakwa mampu mengesan dimana Husin. Apakah sebenarnya yang berlaku...? Siapakah yang menculik Husin...?


16 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

layan gelak

syawalsimpsons said...

kali ni kureng sikitkan kak dari sebelom ni

Nens Collection said...

hehe..dh tgk..bg saya sedapp no 1 & 2 lg..apepon layannn jekk

Deqla manjew said...

deqla lom tgk lg.hari tu kat panggung pun x smpt..best yer...

Mrs Velentine said...

malam ni nak tengok

Chic Na said...

tak tengok pun lagi.

Bui Junaidi said...

DLM PLAN NK TENGOK CERITA NI..

eita said...

tunggu kuar dalam tv je lah ni

mama3heroo said...

tgh tunggu dvd cite ni kuar..kikiki..nk tgk wayang mmg x lps..pasal de bdk kecik

Cik Nur™ said...

kan..macam ape je boleh btuka2 pulaok..!hahaha

BaNu Syah said...

x tgk lgi cite ni..

Shida Radzuan said...

nk tgk lah heheee :D

Ibu Lala said...

Dah lama tak tgk wayang. Rsnya anak2 dah tgk citer ni.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tgk dh tp wani suka hantu kak limah balik rumah lg

sHaRiNa eLyaNa said...

da lama sha xtgk wyg..hehe..bz kak

9n0L4 said...

tak dan lagi nk lyn cite ni, byk cite must watch yg belum tgk ni. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.