Monday, 18 March 2013

Jom Manfaatkan Penggunaan Internet Dengan Sebaik Mungkin

*Entry berbayar*

Salah satu tips berguna jutawan internet, Irfan Khairi adalah perniagaan yang terbaik adalah perniagaan berdasarkan minat. Jika ada di antara pembaca entry ini berminat dengan internet dan ingin mengambil peluang yang ada yang berplatformkan internet, boleh hubungi saya, pemilik belog Anissensuous di email anissensuous@hotmail.com. Tapi sebelum tu korang dialu-alukan untuk baca semua link di bawah supaya korang dapat idea tentang program yang saya maksudkan :)










Kepada sesiapa yang berminat menjadi free member, korang boleh klik banner di bawah untuk mendaftar sebagai free member. Tiada sebarang caj yang akan dikenakan dan tiada langsung caj tersembunyi. Dijamin 100% :)


Link banner untuk free member :)


Kepada sesiapa yang ingin menjadi paid member seperti saya, korang boleh hubungi saya di alamat emel anissensuous@hotmail.com untuk maklumat lanjut. Kalau tak nak emel, nak terus daftar dan beli pakej pun tak apa.janji korang faham :)


Link banner untuk mendaftar sebagai paid member :)


16 org bagi komen best..:

Kesuma Angsana said...

tq share this yer

Yumida Huda said...

nice sharing kak
moga bisnes akak berkembang maju

Cik Nur™ said...

siapa yg ada masa, bolehlah join kan...

nur siang keja..mlm lak bw....

Solehah Shamsuddin said...

nice kak :)

Deqla Manjew said...

owhh.. akak baru join ke??

nuyui a.k.a miss YUI said...

sahring berguna =)

intanfirdaus247 said...

kak fieda..ni untuk apa ya? sesuai kalau nak tarik org ke blog bisnes online kita ke kak fieda?

Mrs Velentine said...

x pernah tau pasal ni...tapi nnt nak g tengok2

jaakechik said...

jaa ada gak terjah tadi, tp x berapa nak faham la kak fieda, ish kena baca semula ni....

Si Matatajam said...

Great job kak Fieda...

Fiza Rahman said...

Menarik nih.

IntaNBerliaN said...

done twisties

Che Rosliza Che Mat said...

tq share fieda..

Miss AnisSensuous said...

Tq k.fieda :)

Anis tlg jawab untuk soalan intanfirdaus247 ye.hihi

Kalau jadi paid member, kita ada kelebihan sebab boleh promote apa-apa bisnes yang kita buat :)

Contoh, kita letak link blogshop PB Corset kita dekat ruang iklan bawah browser, sesiapa yang jadi free member dengan intanfirdaus247 akan nampak link tersebut.

Jadi, Home Page Pays ni sebenarnya secara tidak langsung membantu marketing biz intanfirdaus247.gitu :)

Bukan setakat biz saja, nak promote personal blog pun boleh taw. Tapi cuma paid member sahaja yang ada kelebihan marketing tersebut :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mcm menarik gak ni

intanfirdaus247 said...

owh..tq anis tolong jawabkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.