Monday, 25 March 2013

Maira vs Ebab

Maira sejak adanya Ebab kat umah ni nmpk dia happy sungguh..maklumlah org takde adik kan...seronok la skrg dh ada kawan..Ebab ni plk suka menyelit kat org..kucing manja katakan...Maira pun kalau dukung Ebab mcm dukung baby...Tengok saje lah gambar2 kemesraan dorang berdua..hihii..






Amboi2..Si Ebab pun dh pandai posing sekarang..pantang nmpk kamera mesti pandang punya..



37 org bagi komen best..:

:: Mrs.Eady :: said...

swet & comel!

Acik Erna said...

dua2 comel

Siti Asiah said...

Asiah tak pernah bela kucing. Tinggal kat kuaters kan. Nanti dah tinggal rumah sdr nak bela jugak cz anak2 suka kucing. Comelnye Ebab tu, mesti manjakan dia...(",)

syawalsimpsons said...

part yang tgk tab ngan maira tu tak menahan tu..sweet je

Ratu Hatiku said...

comelnya dia.... manis jerk senyuman dia tu :)

Hud Aikara said...

alahai sweetnye....suka tengok! (^__^)v

IntaNBerliaN said...

amboi ank dara kak fieda ni... bukan lagi dgn gajet dia tu... comel sungguh.. dengan ebab tu pun, pandai bergaya.. hihi

Chic Na said...

dah jadi bestfren maira dah. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pandai anak dara kak fieda berposing....comel la...xlepas gadget dia tuh hihi

izan mama mia said...

amboi,..dua2 pandai bergaya nih...

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam...lame tak dtg skodeng entry :)
comelnya ebab..cute sesgt!

Fiza Rahman said...

Dua² comel ☺☺

::EIDA:: said...

Amboii.. si ebab tu macam tengok tab kemainnnn die.. hukhuk

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieda...sikecik dah ebab,takde la mengacau maknya kat dapo ya..:D

waddah jannah said...

saia suka tgk gmbr ketiga dn ke 4..
omeynyya...:D

Yumida Huda said...

ala comei2
cam nak tarik je misai kucing tu..cantik bulu dia

Nastyna said...

Ya Allah comelnye dua dua ni. Best la ada teman.

eita said...

aikkk!!!..
dah jadi best fren dah...

HeNRieTTa JoSe said...

Amboi si ebab...mcm oham jerr aper anak dara comei tu buat....tpi sweet kan.....suka tgk....

Nad MamaZN said...

Ebab ni kalu maira p skool dia pun sedih gak kot
Takde sape layan
Hehe

nik ros said...

alahai..dua2 comel.lagi2 bila dua2 pandang kamera

Kesuma Angsana said...

seronok dier ye, KA Juga yg takut kat kucing2 ni hehehe

Deqla Manjew said...

ehh ebad ke tu? lain dah tgk..kurus sikit...

nea lopah said...

nmpk serasi jer diorg ni, ebab pun pndai main game lah. hehe

tenku butang said...

aaaa.. cumeynya ebab.. pandai possing lak 2.. he2. patutle Myra suka sgtt.. senyum sapai ke telinga tu..

Masya said...

GELIHATI TGK MAIRA POSSING DGN EBAB KEMAIN LAGI EH.... MATA X BERKELIP² BUNTANG.. SUKALAH TU...

umi alya said...

comelnya..

psstt: akak dah bank in smlm, hg jun 13

Tihara said...

tuan dia comey..abab pun comey,, beso dah ebab yek.. :)

intanfirdaus247 said...

dua2 comel..ebab mata bolat tol kan kak fieda..hehe..pandai posing..

Cik Nur™ said...

comeinyaaa..
geram nur tgk... ;)

lelamaisara said...

alolooooo..pic yg last tu comil nye la hai..geram je..

nuyui a.k.a miss YUI said...

cutelah sgt..

Mrs Velentine said...

ni betul2 teman tapi mesra ni

Ibu Lala said...

Geram tgk pic ebab tgh tgk tab tu. mcm paham paham je kan..

Si Matatajam said...

Last pict tu M suka sangat tengok both are sweet gitew

Che Rosliza Che Mat said...

comelnya....aksi dorang berdua..

Eca Dwinky Asha said...

pic last tu maira nmpk kurus la..hehehe :)

tpi comel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.