Monday, 18 March 2013

Mohamed Darwisz, Anak Sulung Memey Suhaiza

Geram pulak saya tgk wajah baby pagi2 ni...terbau bau wangi baby kat idung ni haaa....

memey suhaiza dan darwisz

memey suhaiza dan darwisz

memey suhaiza dan darwisz

memey suhaiza dan darwisz

Apapun alhamdulillah mereka nampak sgt bahagia kan..takder gaduh2 dah...Abby pun dah terima Memey seadanya..Cuma kalau Abby rujuk balik dgn Norman lagi ok kot....hihihi


26 org bagi komen best..:

IntaNBerliaN said...

ololooo comel je baby wat mukja camtu :-)

Irfa said...

setuju..dah berbaik mcm tu apa salahnya rujuk balik.rasanya memey pun okey kot ;)

mama3heroo said...

suka jugak baby..he3..ehem2 tambah le lg sorang fieda

kayyana said...

nampak bahagia btul kan dieorang.. Alhamdulillah... comel anak memey.

hainom OKje said...

Baguslah....kalau bahagia cam tu

:: Mrs.Eady :: said...

sweets!~

Cik Nur™ said...

comei.. :)

Che Rosliza Che Mat said...

Hai! fieda...teringin nak baby ke...hehehe

Bahagia mereka...

Ratu Hatiku said...

Wah dah ramai ank Norman kan... Hrp2 jgnlah si Norman buat perangai lagi :P

Deqla manjew said...

haah kan.. dulu x suka ngan memey ni..tp bila tgk abby dah berbaik dgn dia, rasa mcm dah x ksh dah.. suka pulak tgk dorang..hihi...tp utk rujuk blk tu, rasanya x perlu kot..nnti lain pulak jadinya.. haha...btw, sgt comel anak memey tu!

Kniedaz said...

Alhamdulillah..semoga mereka sentiasa bahagia..macam ni la bagusnya

ieda immi said...

ya allah bahagianyaaaaaaaaaaa
terharu tgk aby tuuu
kuat betul hati dia kan
org kalau ada perubahan dan mendapat hidayah allah nie lain sikit ;)

alhamdulillah dan tahniah buat norman dan memey dpt adik budak2 tuu , sukee je tgk wajah masing! ;)

Solehah Shamsuddin said...

pic last tu terserlah kebahagiaan diorang kan :)

Mrs Velentine said...

alhamdulillah dah xda persengketaan

Qhaifa Nur said...

bahagia nampak sekarang memey...

Bui Junaidi said...

BILA TENGOK MUKA BABY TULUS MULUS MCM NI TERUS RS NAK ADA BABY LAGI..HAHAHA

Nida Mohd said...

comel nya anak memey..elok la kan depa ni dah berbaik..

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...tahniah2 buat pasangan memey n norman...:)

Kesuma Angsana said...

tahniah buat mereka semua !

Chic Na said...

bahagianya.. bau baby wangi kan. ;)

Hans said...

comel anak dia

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel sgt anaknya..

Shida Radzuan said...

alhamdllah :)
tgk gaya ank norman yg sulung tu mcm ikut jejak norman juge..hencemm

IntaNBerliaN said...

comel lah...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

comel anak dorang

9n0L4 said...

mungkin ini lah die dipanggil hikmah. pelangi yg Allah jnji buat mereka lps panas terik. dh mcm cik nur pulak rsnye, bhgn ayat, hee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.