Thursday, 7 March 2013

Photobook serendah RM10

Tadi gi blog Eida tertarik pulak dgn entry Photobook Pixajoy.com serendah RM10 je !!..mmg sgt2 murah...sbb harga asalnya adalah RM55..itu yg dalam bentuk potrait..kalau dalam bentuk lanscape pulak harga promosinya RM15 dan harga asalnya pulak adalah RM65...sape yg tak teringin nak ada photobook kan..boleh gak simpan segala memori kat situ..


Offer ni semua adalah dari PIXAJOY...kalau korang rasa nak jugak sebijik photobook ni apalagi jom lah kita sama2 grab...saya syorkan korang gi blog EIDA untuk lihat dgn lebih detail cara2 nak beli photobook ni...dia dh siap2 buat tutorial lagi....klik sini..

Atau boleh juga terus ke laman web PIXAJOY untuk selanjutnya.tapi korang kena sign up dulu ye..

19 org bagi komen best..:

Sue-Rya Qistina said...

murahnya!!! tak pernah lagi beli photobook. nnt nak beli jugaklah :)
boleh buat koleksi gambar anak2 mase diorg kecik sampailah skang. bestnya!!

Deqla manjew said...

nanti kalo berhajat beli deqla rojer sini yer kak.. =)

Mrs Velentine said...

murahnya....done kotex

syawalsimpsons said...

nak try la

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah mmg murah,
berminat jgk,
sat g nak g terjah la..

tq for the info

Tihara said...

best jugak ey ada photobook :)

permatabiru said...

alamak terbeli plak sebab tergoda tgk entry kak fieda..hehe..tq sharing..:)

Nurzakiah Hanum said...

hi sis
singgah ptg
santai2

intanfirdaus247 said...

Salam kak fieda comel....:) selamat petang..lama x jengah sini..hope akak sihat2 selalu...wah ni boleh cer jenguk2 nanti..tq kak

Puan Kutu said...

menarik ni kak fieda.berbaloi2..jap nak p usha tutonya..:)

Mas Zull said...

Assalamualaikum fieda...mcm best jer anak mama baru jer cite pada mama tadi...:)

Cik Nur™ said...

Mampu milikkan.. :)

Nisa Greennnpanda said...

murahnye photobook tue..

Zee Suhaini said...

dah beli semalam, smlm jugak saya redeem..hehe..

IntaNBerliaN said...

berkenan jugak dgn photobook ni

::EIDA:: said...

ramai gak terjebak ni... hahahhhahahaa

Shida Radzuan said...

hehee..insyallah shida pn nk grab juga..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

murah la 10hengget jer

9n0L4 said...

menariknyeeee. mesti dh abis tempoh dh ni kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.