Tuesday, 5 March 2013

Replika KLCC bernilai RM2.5 juta

Korang tau tak replika KLCC ni diperbuat dari emas,berlian dan batu permata tau..ni semua hasil kerja dari HABIB JEWEL untuk pameran kat KLCC..tapi arini dah last day..nak tau tak berapa nilai emas yg dh jadi seketul KLCC tu...?cer teka...??tak yah teka sbb tajuk pun dh ada nilai tu...kikikiki


Replika menara berkembar termahal yang dihasilkan oleh HABIB ini diperbuat dari emas, berlian dan batu permata yang kini bernilai dalam anggaran RM2.5 juta..

24 org bagi komen best..:

Qhaifa Nur said...

tahniah kat HABIB...
2.5 juta tuh, mahalnya...

:: Cik Viva :: said...

pehh...

sha dhira said...

huwargh, mahai giler, ye lah, emas kan. btu permata lg..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia harganya..

izan mama mia said...

fuyoo...mahalnyer

Razil Tahir said...

Mahalnya?
Mesti takde orang beli kan?
so, boleh buat, masukkan dlm record, then lebur, then buat benda lain... huhuhuhu

Tihara said...

whoaaa 2.5 juta..kaya nya :)

Sue-Rya Qistina said...

perggghhhh!!!!

Ema Blog said...

fuhhh, jutaan ringgit tu

Deqla manjew said...

pergghhh.. mahainyaa... baik bawak balik klcc yg real punye tu kak.. hihihi

Cik Mun said...

fuyooo..

LYAfrina said...

wowwwwww......
leh jd jutawan klo dpt ni

kinara kinatara said...

wow..cantiknya...boleh buat hantaran kawin tak..hehehehe..hye kak..kina kina kembali...

Cik Nur™ said...

perggghh...patutlah mahal..!
emas tu.....

deno said...

waahhhhh... kena jaga betul2 nih

Chic Na said...

replika je pun RM2.5juta. cantek kaler mas.

Shida Radzuan said...

uih..semahal tgi KLCC hehee :D

ros_reeza said...

mahalnya.. oh no...

Nisa Greennnpanda said...

mahal tue... XP

Mrs Velentine said...

wow...mahainya ..emas..tue..done colgate

QasehnyaRania said...

mahal ni..

tahniah buat habib

IntaNBerliaN said...

kalau guna emas... mmg mahai la... sampai juta2

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tudiaaa rega dia mahalnyaaaa...emas katakan

9n0L4 said...

gilo. hehe. esoknye nilai naik lagi. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.