Tuesday, 5 March 2013

Rezeki awal Mac

Salam tengahari semua..dah pukul 1 lebih tetiba terasa nak update entry...dah la uv menurun habis habisan...huhuhuhu...arini demam dah ok..kalau semalam sakit satu badan...rasa nak baring jer...Maira pun dh ok sikit tapi masih batuk...mmg musim demam kot sbb ramai jgk anak2 jiran yg demam..ada tu baby setahun sampai kena tahan wad...demam tak kebah2...baru semalam dapat balik....

Saje nak share kat sini antara hadiah yg saya dapat untuk bulan Mac ni..Kat bawah ni hadiah dari kawan yg baru balik dari Mekah..cincin untuk suami saya dan botol air masak...warna gold lagi tu..




Ni pula hadiah FM dan pin brooch dari Ummi Iman..saya baru terima semalam..Terima kasih banyak2 Rose..


Sample feminine hygine SANOFI yg saya claim aritu..dapat 2 pek kecik..SANOFI ni iklan CPUV saya sebenarnya...masih juga belum credited iklan ni..lama dah dari bulan Jan..ingat baru ni kalau dh credited end FEB dapatlah saya cashout...tp tak dapatlah nak cashout sbb earning tak cukup...


Dalam2 takder mood nak updated entry tetiba gi cek akaun Nuffnang pagi tadi dibaginyer seketul kat saya iklan CPUV dari KOTEX...Baru start semalam tapi earning dah RM2.78...byk jugak tu..ni mgkin sbb iklan ni keluar waktu siang..kalau keluar waktu malam mmg slow la dia gerak..


kalau nmpk iklan ni kat sidebar sila la kelik sbb ada contest tu..

*CPUV keenam untuk tahun 2013

Alhamdulillah atas semua rezeki dariMU..Terima kasih jugak pada kawan2 yg mendoakan kesihatan saya dan Maira...Saya doakan juga moga kesihatan korang semua akan baik2 aje..


*saya rasa sedih dan terkilan sangat sbb hadiah brooch utk kawan2 yg saya pos awal FEB lepas semuanya masih belum sampai..tak tau mana peginya semua tu...Insya Allah saya akan gantikan yg lain nanti... tapi pada yg dapat brooch mutiara Sabah tu mmg sayang seribu kali sayang....huhuhu..dah la saya beli on9 tu...huwaaa.....kalau saya ganti balik tapi tak dapat macam tu takper ye.....huhuhuhu..


26 org bagi komen best..:

ejulz said...

Tahniah.. ermm.. bila la nak dapt duit dari nuffnang ni..


Jemput join kalau belum k.... :) "Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat "Si Gule" pada 19 Mac"

ros_reeza said...

Salam akak.. tak sampai lagi ek barang akak pos?.. akak guna pos biasa ke pos laju?.. tetiba Ros pula yang risau.. sebab Ros pun ada pos untuk pengomen setia Januari.. Baru pos khamis lepas.. Guna pos biasa..

~aYu~ said...

murah rezeki tu.. moga dilimpahkan rezeki berlipat ganda.

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah rezeki sis..

izan mama mia said...

wah cantik botol air tuu..tahniah atas semua hadiah..



Sue-Rya Qistina said...

tahniah kak!
murah rezeki...

Tihara said...

alhamdulillah rezki...fieda dah baik demam kan..cuaca sekarang mmg agak panas jugak kan

Ema Blog said...

bertambah koleksi

Deqla manjew said...

alhamdulillah... awal2 dah byk dpt hadiah...

Sally Yatiey said...

Tahniah2 ^_^ Rezeki2.. Banyak dapat hadiah.. hee :D

Cik Nur™ said...

alhamdulillah..murah rezeki akak.. :)

pasal brooch tu, akak ada tnya posmen tu tak...?

tak ada rezeki kak, bila2 akak nak ganti pun tak pe..nur tak pksa...

tggu sikit2 hari lagi...

deno said...

wah best! tahniah! murah rezeki akak^^

Chic Na said...

memang murah rezeki akak.

Shida Radzuan said...

tahniah kak fieda rezeki tuh :)

Nisa Greennnpanda said...

congrats kak fieda.. :3

Nieyxzha Hassan said...

bestnye dapat hadiah dari mekah..first time tgk termos tu...

banyaknye dpt cpuv..jeles.. hehehe..

QasehnyaRania said...

alhamdulillh..
bab cpuv ni ciksu dah maleh dah.. tak tau la silap kat mana lagi.. biarla, jji saya dapat kawan :)

akak, pasai hadiah tu mmg tak tahu la kan.akak ada tya posmen tu tak?

Mrs Velentine said...

alhamdulillah murah rezeki kak fieda.takpe kak,,kalau x ganti pun xpa

Anis Athia said...

Waaa... Bestnye dapat cpuv.. X pernah dapat ;( huhuhu

Masya said...

kak hadiah sy akak daatkan.. risaunya saya.. ada jgk kawan blog x dapat hadiah dr sy jugak... tu belum lg.. dpt sampul jer.. hadiah dah takda...

BUNDA a.k.a KN said...

Tahniah...byk hadiah..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

murah rezeki kak fieda....Alhamdulillah

Ummi Iman said...

Ada buat entri rupanya. Dah sihat ke belum? Tahniah byk hadiah dan CPUV

Ummi Iman said...

Ada buat entri rupanya. Dah sihat ke belum? Tahniah byk hadiah dan CPUV

shahdiana said...

tahniah kak fieda...

9n0L4 said...

heaven on earth base oil for u kak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.