Thursday, 7 March 2013

Semuanya homemade

Aritu kawan saya ada buat makan2 sempena besday hubby dia..wah..special gitu..bertuah suami dia kan..Tapi dia takder la jemput ramai pun setakat kawan2 rapat jer..saya haruslah dijemput sbb mmg kawan rapat pun dan rumah dia tak jauh pun dari rumah saya....yg menariknya semua makanan adalah homemade..tak der pun oder kat luar..


ada pizza....boleh pilih topping sendiri dan makan fresh from oven..panas2 lagi tu...mmg best la..


Ni pizza yg saya punya...nk letak topping byk2 segan la pulok..belum bakar lagi ni..


Sushi pun ada...


Antara menu yg ada lagi kambing bakar,ayam bakar,kueteow,nasi goreng,mushroom sup,cheese kek,salad..


Ni bahagian budak2 paling suka..duk berkepung dgn dorang jer tempat ni..

Apa2pun terima kasih untuk tuan rumah sbb makanan2 semuanya the best..sama jer standard mcm kat luar..


33 org bagi komen best..:

azievee said...

Wow...bestnyer...macam2 ada...

Masya said...

tu coklat foundation ker... eh btl sy eja tu.. comel jer coklat tu...

~aYu~ said...

bagusnya sume buat sendiri je. pizza tula berapa bykla dia kena wat yer.. menarik sume menunya.

ros_reeza said...

wah..memang best macam ni.. Kalau Ros pun, Ros serbu kat tempat coklat tu.. hihihi..

Fadth Wan said...

Hebat & sedap.. X prh try susi..

:: Cik Viva :: said...

wahh.. meriah..buleh wat topping pizza sendiri? wow!! best2

Ummiarissa Mahdi said...

wah memang sedaplah menu dia...memang ada kelassss....bestnya kalau saya diundang jugak...hehehehe

Azza Afdzal said...

lapar terus tengok makanan ney....

AyueJean AJ said...

Bestnya....
Rasa macam buffet hotel pulak.....
Beruntung suaminya..

Falsya said...

wahhhh...semua nie homemade ke kak fieda...salute laaaaa..nmpk sedap pulak tuh..

:: Mrs.Eady :: said...

amboiiii meriah!!

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

syawalsimpsons said...

antara rajin ke tak rajin je kan nak homemade ni kan kakak

Aishah Ghani said...

Wahh bestnye..sedap2 belaka makanan..^_^

Deqla manjew said...

perghh byknya makanan!! rambang dah mata deqla ni ha...al-maklum la mmg pantang tgk makanan.. hihih.. bgsnya home made.. nmpk sedap jugak tu..

Mrs Velentine said...

banyaknya makanan..sedap2 pulak tue..done hi shop

nana kamarul said...

sushi tu pun die buat sendiri?! Onomnomnomnom sedapnyeee!

♥ CIKZEK ♥ said...

semuanya buat sndiri ? trbaikk laaa. huhu :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

meriah betul menunya,
paling besh pizza fresh from oven tu.., letak cheese byk2 tu sedap..hehe

Cik Puan Rara said...

wow meriahnya.eh mana dye beli mesin coklat tu yg kecik punya eh.comels je.

Ima Salsuzaima said...

Assalamualaikum..
Wah.semuanya amat menliurkan..
pic paling bawah tu, bukan setakat budak2 je suka.mak budak mcm sy pun suka..hahaha

Ima Salsuzaima said...

Assalamualaikum..
Wah.semuanya amat menliurkan..
pic paling bawah tu, bukan setakat budak2 je suka.mak budak mcm sy pun suka..hahaha

Zie said...

Wah bedtnya kak.. emmm boleh layan diri. camtu...

Chic Na said...

rajinnya. mesti wife dia terer masak.

Cik Nur™ said...

semuanya buat sendiri...
rajinnya...

meriah nur tgk.. :)

eita said...

nampak pada gambo tu memang sedap sungguh lah

Nisa Greennnpanda said...

wah..syoknye, esp part pizza tue, hehe..

Zee Suhaini said...

semua nampak sedap..part coklat tu mk budak pun suka.. :)

IntaNBerliaN said...

wah bestnya..... pizza siap buat kat situ yer...

Shida Radzuan said...

amboi kak meriahnya makan heheee :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah best semua homemade...rajin kwn kak fieda

sHaRiNa eLyaNa said...

perggg sdp ohh

9n0L4 said...

wahhhhhh. bestnye kak. jrg jumpe org buat mkn pizza. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.