Friday, 22 March 2013

Sila wish good luck kat saya....kikiki


Salam Jumaat....Arini terkejut saya tgk komen yg belum publish ada 310 semuanya...adoii...apalah nak jadi dgn saya ni..mmg pecah rekod...Arini saya akan bw habis habisan untuk membalas jejak korang balik...Sila wish good luck kat saya ye....


Terima kasih la pada kawan2 semua yg selalu dtg sini wlpun blog ni dh tak semeriah dulu..
Sayang semua...muaahhh...


Comel tak baby ni wat muncung duckface..hihii..tak tau la gambar anak sape...jumpe kat fb....kalau baby wat gini mmg comel jer tapi kalau org dewasa buat kat fb tu...huhuhuhuhu....huduh.....


51 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
salam jumaat yang indah
singgah pagi :)

:: Cik Viva :: said...

ini baru betul 'Duck Face'..hehe

Nad MamaZN said...

Waaaa banyak tu!
Gud luck kakak! :)

N.Aima K said...

commmelllll

permatabiru said...

hehehe cmel baby tu..good luck...

Fiza Rahman said...

Selamat membalas jejak & good luck.

Irfa said...

wah banyak nya komen kena approve
tp kdg2 yg banyak itu spam ;)

budak buat mmg comel
org tua yg buat?emm sendiri mau igt

~aYu~ said...

wah.. byk tu.. mmg kena bekerja keras la tu.. huhu

mama3heroo said...

haha..byk nyer..gud luck yer..

nens cellection said...

alhaii..comelnyer lah!

:: Mrs.Eady :: said...

amboiiii...

Chic Na said...

good luck lah akak. gambatte!! hehe..

IntaNBerliaN said...

laa ambik kat fb ke.. ingat anak sape lah tadi.. comel sngt.. hihi

mama tisya said...

byk giler komen...brp lama tk bukak blog tu..hehe

Solehah Shamsuddin said...

wah muncungnya bibir. ni kna kiss lek ni. muuuuuuuuuuuuuuuahhhhhhhhh

syawalsimpsons said...

gud luck kakak..mesti terselit jugak comment saya kan

Solehah Shamsuddin said...

Tahniah akak sbb byk komen terkumpul.kikiki :)

Sue-Rya Qistina said...

pergghhh..bnyk sungguh tu!

izan mama mia said...

hai laling,
mmg rindu dgn kemeriahan entry kak fieda,..tertunggu2 kedatangan kak fieda punya komen,..napa slow je sekarang?
why why why...
semoga berjaya ber bw hari ini
gd luck
er,..kan main lagi mulut baby tu..seram lak tgk..hihi
nnt update laa cerita maira,..camana dia kat sekolah sekarang,..teringin nak tau,..dia dah pandai baca ker ?.citer tau..ehe...

diana said...

kalau orang dewasa yang buat nak lempang je.,.hahah

Ratu Hatiku said...

alololo...comelnya mulut dia... :D

Nida Mohd said...

terjah kak jgn tak terjah

Deqla Manjew said...

laaa... nape peram komen kak?? deqla x sggp nk peram lelama cam tu.. bikin pusing kepala.. sbb tu sedaya upaya cpt2 bls kunjungan..huhuhu...ok, la goog luck yer kak.. kohkoh

nanakimie said...

hehe...caiyok sis!:)

xdapat ngk gambar baby comel tu,tenet slow....huhu...

Aina Areen said...

waaaa, comel laa baby tuh >.<

AyueJean AJ said...

AMboih muncung babay tu...
Hehhhhe..
Gudluck!!!! =D

Masya said...

lah ingatkan wish good luck sebab apalah td.. jgn lupa dtg blog saya hihihihihi....

amboi muncung kalah alisha anak ina...

::EIDA:: said...

310? pengsan kakkk! hihihi

MyFreeMinded said...

Betul fieda, memang comel pun baby tu punya muncung.. kalau orang tua buat gitu alamatnya kim guntinglah.. hahaha, mesti buruk bebenor..

Oh ye.. Gud luck... :)

umi alya said...

good luck, bw smpai ke malam..

Qhaifa Nur said...

geramnya tengok...

Che Rosliza Che Mat said...

Banyaknya....huhuhu

Jemarisuri said...

gud luck fieda...mmg comei hihi

Mieya Atiera said...

amboi, banyak betul. tu dah berapa hari kepam tu kak? hahahha

Ibu Lala said...

Ingatkan maira td. Gud luckye fieda.kite pun bz. X dan nk bw byk2. Ni pun ada perjumpaan kat opis.smtra tgu org datang bw la dulu.

Mrs Velentine said...

andu bah duck face..good luck kak

Kesuma Angsana said...

hehehe duck face yg comey !

Qhaifa Nur said...

hanim tu part time buat akaun syarikat...

masa sampai dimajlis kawennya, orang tengah kompang...duduk pula di belakang meja tetamu...

tak ada rezeki kita nak jumpa...

Aju Mohit said...

GOOD LUCK BEBEH!!! u can do it eeeheh

Cik Nur™ said...

perghh...byknya komen.. :)
selamat berbw tau.. :)

nea lopah said...

lama tak singgah sini..salam singgah!

Ibu Lala said...

jom join

http://ibulala.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_23.html

ANIM said...

gud luck...banyak tu...better late thsn never

Tihara said...

good luck fieda..take ur time.. :)

Si Matatajam said...

Cam nak geget ja muncong comey tu...gud luck kak Fieda..lebam nk bw tu..hi hi

deno said...

erk! pengsan! deno komen 100++ duk peram pun naik pengsan nak bls jejak.. hihi

Yumida Huda said...

gdluck kak..make sure makanan utk lunch dh di masak..kikiki

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk tu kena bw..hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

meh la tolong wani balas jejak sama hahaha

eita said...

kalau budak buat..comel..
tapi orang tua buat tak comel langsung..
hahahah..


gd luck kak..

intanfirdaus247 said...

tarik nafas ..lepaskn...caiyok2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.