Thursday, 7 March 2013

Tablet pc for kids

Selamat pagi semua..walaupun dalam keadaan yg masih berdengung nak jugak share entry ni...demam dah ok tapi batuk masih lagi teruk..dah rasa mcm luka plk kat tekak ni...minum air masak pun dah rasa mcm air ape ntah...Maira pun batuk lagi tu...

Minggu lepas saya ada oder tablet pc ni dari blogger Anje...ni untuk kids punya..saya belikan untuk Maira sbb hp saya asyik duk kat tgn dia jer...ada ajer yg dia nk godek...sekarang dia dh ada tab sendiri biarlah dia godek puas2...dia suka tgk video Upin Ipin dan Mickey Mouse..


Dapat beli ni pun sbb guna duit Nuffnang...kalau tak mmg tak terlayan la mama yg tak bekerja ni nak beli...Saya beli tab ni dgn harga RM240..Kalau korang nak beli jugak boleh lah terjah blog ANJE..


updated : tablet ni boleh connect dgn wifi dan bolehlah download games dari google play...fungsinyer sama jer dgn tab samsung cuma tak boleh wat call jer..kamera pun ada depan belakang tp saya ambik yg kamera depan jer sbb yg paling murah..bukan nak bergambar sgt pun..yg penting dapat wat main games dan tgk video kan..mamanyer pun tumpang sekaki...kikiki


33 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

cantik :)

syawalsimpsons said...

syawal pon ada 1 kak,....tapi mak dier yg asik main..kikikiki...

Masya said...

warna purple lagi.. sesuai untuk maira.. amir punya dah rosak.. selagi dia tak mintak baru.. x belikan kot...

permatabiru said...

ada juga untuk beli saya tp dah jadi milik kaisara..walaupun br 2 tahun..pandainya mengalahkan kita..dok main game..hihi

Ujie said...

beli guna duit hasil nuff, bolehla jd kenang-kenangan jugak ni.

Kakcik Nur said...

Ada juga nampak hasil dari bernuffnang. :)

Semoga segera sembuh sepenuhnya. Aamiin.

Bui Junaidi said...

BEST JUGAK NI,KALAU LA BUI BELI UTK ATHIRAH,SURE DIA HEPI GILERR..^_^

Deqla manjew said...

deqla pun ada 1.. tp dah lama beli.. skng regenya lagi murah..

syiela said...

untung la maira dapat tab :)

tke care kak.. moga cepat sembuh ye

:: Cik Viva :: said...

untuk budak2 elok bagi tablet camni sebab dorang mesti nak main game je semata-mata..huhu

Cik Nur™ said...

wahhhhh..syoklah maira..
dah ada ipad.. :)

Ibu Lala said...

ok tak tab ni. ada wifi ke? budak budak skrg habiskan masa dgn tab je...

fieda, best la dapat dok umah. tak payah pening2 nk keje.

nor laila said...

nak juga beli satu ni...

Lynn said...

Kak fieda..

Lynn pun belikan satu untuk anak2..sebab kalau tak diorang asyik kacau lynn..tapi isnin - jumaat..tak boleh..kena simpan..hehe..hari cuti je boleh..takut dorang leka..terutama zahin tu la..

Acik Erna said...

anak2 sekarang ni dah pandaikan fieda..boleh je dia orang guna kadang2 tu belum diajar lagi

Tihara said...

alhamdulillah lebat duit nuffy fieda...ok harga dia murah :)

Kakzakie said...

Dah dapat ini semakin lekalah Maira.

Moga cepat sembuh Fieda.

::EIDA:: said...

Boleh main game ke dalam tuh??

izan mama mia said...

wah baguslah maira dh ada tablet sendiri..mg cepat sihat yer laling !!

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh seronok la di dpt nie :)

lelamaisara said...

ok la kan untuk bebudak...untuk mak budak pon ok jugak ni..hehehe

mama3heroo said...

bagus jugak kalo dapat beli untuk anak..asyik men hanset je ni..rosak pulak kang..

Mrs Velentine said...

saya ada cadang juga nak beli ni.....

Ratu Hatiku said...

mmg tgh mencari tablet utk ank.. Tq sharing ya

intanfirdaus247 said...

salam kak fieda..betul tu..kat carefour sri petaling tu ada yang dual camera memang boleh connect wifi, tgk movie, segala mcm games boleh donlod dalam rm190 ...beli sekali dengan cover dia dalam 2 ratus lebih

Chic Na said...

pasni maira tak kacau phone mama lagi. ;)

IntaNBerliaN said...

wah, mcm canggih je... teruja plak sy tgk.. hihii

Shida Radzuan said...

wahhh mama baiknye ^_^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best la maira dpt tab hehe

Anonymous said...

of course lіke youг webѕite hοwеver you
nеed tο сheck thе spelling on severаl of your
рoѕts. Seѵегаl оf them аre rife with spelling ρroblems anԁ I
find it veгy botherѕоme to tell the truth then again I ωill definitеly
come bacκ again.

Reviеw my site; cars for kids

Anonymous said...

Howdy! This іs my first visit to youг blοg!
Wе аrе a group of vоlunteеrs аnd starting a new proϳеct in a communіty іn thе same niche.
Your blog provіԁеd us vаluаblе
infοrmation to work οn. You have dοne
a extraοrdinary job!

my ωebsіte - battery operated cars kids

Anonymous said...

Τhanks on youг marvеlouѕ posting!
Ι quitе enjoyed reading іt, уοu're a great author.I will make sure to bookmark your blog and definitely will come back from now on. I want to encourage you to continue your great posts, have a nice afternoon!

Also visit my site ... windows solihull

9n0L4 said...

byk la duet nuffnang akak ye. bile nak share churp ni kak. hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.