Wednesday, 13 March 2013

Tasbih mini door gift yg dh siap

Salam semua...2 minggu yg agak bz dan tidak sihat..Alhamdulillah saya dan Maira dh sihat sepenuhnya...lama pulak kali ni saya kena batuk sampai habis ilang suara saya aritu...kira tahap maksimum ..2 minggu ni saya sempat siapkan lebih kurang 150 pcs tasbih mini utk doorgift kenduri  kawin adik saya nanti..sambil ngadap tv sambil2 la buat sbb tu blog pun dh terabai..bw pun dh tak sempat tapi saya ada jugak masuk ke blog2 yg selalu tggal komen kat sini cuma tak berkesempatan nk komen jer..


Antara warna2 yg saya buat..ni tasbih mini ye jadi cuma ada 33 biji..



yg ni belum pasang jurainya lagi..



baru siap malam tadi..tak sempat lagi nak pasang jurainya..



Antara yg dah siap...jadi kena buat dalam 150 pcs lagi untuk genapkan total 300pcs....pas dah siap ni nak try buat cupcake dari saputangan pulak..tak tau la jadi ke tak..hentam saje la asal nmpk mcm cupcake...hihihi


38 org bagi komen best..:

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...cantik nyer...:)

Cik Nur™ said...

cantiklah kak..
pandai akak buat... :)

Sue-Rya Qistina said...

wow...rajinnya akak!
best kan kalau jd surirumah, ada je benda yg bole dibuat. :)

HeNRieTTa JoSe said...

wah chanteknye....pndainya akk....moga shat sntiasa...

Masya said...

cantiklah kak... sy rasa kalau goodies untuk aqiqah anak pun sesuaikan...

Jemarisuri said...

cantik...mmg kreatif...ambik tempahan ke tu fieda...

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Ujie said...

wah..cantik2!

rajin betul, byk tu nak kena buat. Adik saya nak kawin gak cuti sekolah ni, nasibla dpt kakak keras tgn..satu benda tak tlg.

Zakiah Halim said...

kak yan... nakkk.. hehehe.. adik nak pink kaler... ;)

Deqla manjew said...

cantiknya... pandai akak kombine kaler2 tu.. siyes cantik.. ;)

Chic Na said...

cantik mcm pearl. ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik tu..jimat =)

lelamaisara said...

wah rajinye akak..cantik2 lak tu...

Ibu Lala said...

Cantiknye. Brp kos buat sume ni fieda..

Nieyxzha Hassan said...

comel la... kreatif ^^

Budak Kampung said...

kak..chantek beno tasbih 2.kang nak kemen2 suh akk buat gak la

syawalsimpsons said...

comell2 semua tu kakak

Cik Puan Rara said...

menarik.cantik.oandai akk buat.

✿ Hasnie Adda ✿ said...

akak . lawa nya . nak satu . hehe

Che Rosliza Che Mat said...

Cantiknya...kreatif fieda...

Nad MamaZN said...

Kretipnya!
Bleh wat jual ni kak :)

Mrs Velentine said...

cantiklah pandai kaka buat..lepas ni nak tengok cupcake pula k..done hi shop

shahdiana said...

rajinnya kak fieda...jimat belanja kalo pandai buat sendiri kan...nanti boleh ambik order ni..hehehhe

Shima Salleh said...

cantik sgt!
Fieda pakai tali tangsi ke?

Ratu Hatiku said...

Cantiknya....

kayyana said...

cantik kak.. kreatif.. tasbih ni mmg mcm gelang eyh... comel.. mmg sesuai buat doorgift

sal ya said...

cantik kak.

Ema Blog said...

sweet sangat

QasehnyaRania said...

cantiknya.cepat buat cupcake ye, nak tengok

Fiza Rahman said...

CAntiknya...kalerful.

IntaNBerliaN said...

ololooo comelnya... pandai kak fieda wat

IntaNBerliaN said...

k.fieda, be tu setakat ni dh aa 28.82..

k.fieda punya be baru tu apa ek... masuk gak kan

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kak fieda buat sendiri ker..kretip la

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

jentik white.my

nea lopah said...

cantik..kreatif sangat!

Tihara said...

lawa fieda buat :)

Si Matatajam said...

Akak mmg kreatif la...cantik sangat tasbih tu..

9n0L4 said...

kak, satu tu bajet die bape. cantik. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.