Friday, 15 March 2013

testing

Selamat malam....ni duk testing post entry guna hp...terima kasih kat Ana@Ibu Lala atas tunjuk ajar...tp dok puah jugok la guna hp...sedak guna laptop jugok...ceroh bijik mata...hahaha.....

Published with Blogger-droid v2.0.10

24 org bagi komen best..:

Chic Na said...

sakit mata kan kak nak tenung satu2. hihi..

Nieyxzha Hassan said...

Nieza guna ymail..send dalam blogger ^^

Kakcik said...

'Letih' buat catatan di blog kalau guna hp...

Ibu Lala said...

Memang la fieda. Tp cam sy ni mmg mls sgt nak on lappy. Kalau guna fon leh bw sambil baring baring.

Mula mula mmg la x mahir sgt lagi. Sok sok ok la tu. senang nak buat entry kat mana mana.

Tu dah okey dah tu. selamat berblog guna hp ye..

Etuza Ezawarna said...

asalam..GSF pula kan..ok link blog

Mummy GreenyHouse said...

cayalah kak fieda! :)

izan mama mia said...

wah wah..testing testing

nik ros said...

sama la. laptop jugak yg best.kalau hp setakat nak baca blog tu blh la. nak menaip susah skit..hehe

umi alya said...

ylh, akakpn suka guna lappy yg besar gedabak ni, matapn tak sakit

Acik Erna said...

guna HP acik pun tak pandai2 lagi

Aju Mohit said...

testing menjadik tu fieda, tahniah ;)

Mrs Velentine said...

kalau Mv lagi selesa guna pc...

BUNDA a.k.a KN said...

bunda pun sama jgk...lambat gune hp..

Cik Nur™ said...

hp xpuaskan..lappy gak yg puas.. :)

Cik Aini said...

hehehe
sbb pakai lappy besorrr gedabak kan.hehe

Mieza Jhaa K said...

Ye la..sebab xboleh nak setting byk perkara..xbeshh

Mieya Atiera said...

wah.. lepas nie bolah lah update blog di mana-mana.

Deqla manjew said...

haah.. mmg x syok la guna henpon...

IntaNBerliaN said...

bestnya org ada hp canggih ni :-)

kayyana said...

yana pun tak suke updated blog gne hp.. susah la kak.. gune pc senang. hihihi

Che Rosliza Che Mat said...

Memang best guna komputer dari tab...

Shida Radzuan said...

wahh shida juga yg xreti huhuuu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani pn xbapa puas guna phone hihi

9n0L4 said...

mmg puas gune notebook kak. besor sikit nk tgk gmbr. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.