Friday, 19 April 2013

Bersolek dengan Perfect 365

First sekali saya nak share kat korang gambar baby Qis yg cun melecun ni...rasanya ramai yg dh tgk kt FB kan..sbb mmg femes gambar baby ni kt fb...sebenarnya mak baby QIS ni suka edit2 gambar..sekali dia edit la gmbar baby dia..dh jadi sebijik mcm anak patung...mmg comel..geram..tgk gambar yg ori tanpa edit ternyata yg baby ni mmg original comey sgt..

Jom layan gambar2 yg saya pinjam dari FB mama Baby Qistina ni Siti Sarah Ahmad Sina..



Ni gambar yg saya paling suka tengok...dah macam barbie doll...



Senang kan..boleh main make up2..tak yah nak make up betul2..nak putihkan kulit,cantikkan mata,kasi dagu runcing,mancungkan idung semuanya hanya di hujung jari...hihihi..Jom cuba aplikasi PERFECT 365..tp hanya utk pengguna android jer....


29 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

Ibu Lala said...

ala...android je ke. ifon tak leh ek. leceh la..

jom tgk rumah bru kiter cun ke tak..

mama3heroo said...

wow..comeynyer..sayangnyer..m3h xde android..huk2

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

izan mama mia said...

hahaha,,mmg best,,jom kita edit

cik didiey said...

sy lebih suka tgk gambar normal..hehe...

umi alya said...

alorrrrrrrrrrrr comelnya

Deqla Manjew said...

siyes sgt comel momel.. deqla pun ada aplikasi ni kat henpon..tu pun dpt tau dari ayu.. hihi...

Z ie said...

cantiklah kak nanti nak try kat gambar budak tu. hehehe

Che Rosliza Che Mat said...

bolehlah try nanti hihihi

Pwincess sarah said...

comel.. :)

Ratu Hatiku said...

comelnya... nak upload la nnt :D

Chic Na said...

baby qis yg original pun mmg dah cun kan.. comel sgt..

Qhaifa Nur said...

ingatkan anak patung fieda...
comelnya...

Susan Lolo Bua said...

memang bagus, tapi saya tak dapat nak cuba, saya pengguna Nokia. gambar adik tu comey sangat.

Akk boleh tlg press button like, http://blog.zalora.co.id/wanita-hebat-dalam-hidup-saya-ibu/.
saya ada join competition.

thank u

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda....wah menariknya jadi semakin cute jer muka budak tu..;)

Tihara said...

comeynya her doter..geram :)

Jemarisuri said...

la ingat produk mekap tadi rupanya...utk edit gambar..hihi..
tp kan baby ni mmg comeiii

misz sheyla said...

dah agak da pic tu edit..tapi yg x edit pun comel gile kot budak ni..eee geram tengok

Aju Mohit said...

mmg comellah fieda!!! budak tu cute sangat

MyFreeMinded said...

mak aih... comelnya, kalau kata anak patung pun caya je... mata dia subhanallah...

tifa anvar said...

salam,
masyaAllah, comeilnye adk Qis nie. TQ

Cik Nur™ said...

Nur dah install program ni..
bila edit muka sendiri dah jadi mcm retis korea dah..hehehe

jaakechik said...

comel betul baby tu kan. mmg femes dah pic baby ni kat tenet dan fb, tnyata baby tu kat luar pun mmg comel!

Kesuma Angsana said...

menarik ni !

intanfirdaus247 said...

serius comel gilerrr..geram sangat la intan tgk..ehhee

Che Rosliza Che Mat said...

memang cantikkan....nak try dowloadlah nanti..

Mrs Velentine said...

comel,...

Myra Jay said...

Adoila... comelllll sesangat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.