Wednesday, 3 April 2013

CPUV kelapan dari DUMEX DUGRO

Baru dapat masuk office arini...hihihi..bz la sgt kononnya....padahal office depan mata jer..macam biasalah  pagi2 mesti gi kat office Nuffnang dulu...


Adoii....sedih tgk uv dah merosot...tu la sape suruh malas update laju2 macam dulu kan...UV orang  lain makin maju..saya makin mundur pulak....huhuhuu



Tapi bile bukak earning seronok plk tgk dapat CPUV seketoi...murah lagi rezeki saya walau dah dekat setahun tak update survey tu...



Kali ni saya dapat iklan dari DUMEX DUGRO la pulok..susu untuk anak2 yg sedang membesar..Untuk maklumat lanjut tentang susu DUGRO korang boleh klik FB DUMEX DUGRO


*CPUV kelapan untuk tahun 2013


29 org bagi komen best..:

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah!

umi alya said...

tahniah..

akak blum dpt lg BE ntuk iklan ini, bilalah gamaknya en. nuff nak berikan pada akak?

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah sis.

Bean Moreno said...

wah banyak trafik hehe dah lama tak dapat trafik banyak gitu ;)

http://www.suterablogger.com

Rose said...

Wow...congrats for your 8th BE...rose tak pernah dapat pun...baru jer start blogging nie...

aanie said...

wahh, tahniah...

byknya uv...

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...ada juga rezeki.. lebih baik ada dr x adakan...:)

Deqla Manjew said...

tahniah kak..alhamdulillah..rezeki tak putus2...

Mrs Velentine said...

oklah UV akak...kalau tak takkan dapat CPUV lagi...klik2 olay

Che Rosliza Che Mat said...

Wah!!! rezeki walaupu jarang update hihihi

nens cellection said...

wowowo..masyukkk..tahniah!

Azie Kitchen said...

Saya dah boring. Dari 5 CPUV, 4 diberi pada blog saya yg tak aktif. UV pun bawah 20. Yg blog aktif dpt satu jer. Saya mmg dah merajuk dah delete nuffnang dari blog yg tak aktif tu wp CPUV masih berjalan.

AyueJean AJ said...

Syok baca orang asik dapat CPUV ni..
Huhuhuuh...

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah akk....rietta xpernah dpt pown...

Fiza Rahman said...

Tahniah. Saya pon dpt BE nih.

mama aryan said...

alhamdulillah..masih dimurahkan rezeki

adianiez AIDA said...

tahniah!!!

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki

IntaNBerliaN said...

tahniah kak fieda

Puan Kutu said...

Alhamdulillah,rezeki kak fieda n anak2..:)

Cik Nur™ said...

alhamdulilah...
rezeki....

jaakechik said...

tahniah kak fieda. murah rezeki akak.

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah!

Masya said...

murah rezeki kak fieda.. akak dekat update serve tu bahagian kategori akak klik yg mana??? nak jugak tahu.. x update pun blh dapat CPUV bsetnya..

Kesuma Angsana said...

tahniah !

LiYa HaNiF :: said...

tahniah... :)

Shida Radzuan said...

nice BE akak tu :)

Shida Radzuan said...

tahniah kak :)

Myra Jay said...

Tahniah ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.