Wednesday, 24 April 2013

CPUV kesembilan dari SHARP

Dapat BE seketul...tp start date kat situ 8 April..sebelum ni earning duk zero jer, smlm baru start gerak..be SHARP ni kongsi tempat dgn be Olay...jadi oleh kerana iklan Olay dah stop jadi iklan Sharp pulak ambik alih...



Alhamdulillah dengan rezeki yg diberi setakat ni.. 


Untuk maklumat lanjut pasal SHARP boleh klik banner kat atas

CPUV kesembilan untuk tahun 2013

14 org bagi komen best..:

Che Rosliza Che Mat said...

Amin...betul tue fieda...rezekikan...

Masya said...

makin murah rezeki akak... sy pun kdg confius.. bila bkk takda.. tuptup ada cpuv dr 8 april breeze.. la ni dok tak gerak dah.. iklan pun dah tak nampak byg..

misz sheyla said...

kite dapat cpuv smsung xtau kenapa sehari je terus credit..nyampah tol

mama3heroo said...

TAHNIAH kak fieda..byk jugak dah 9 kali..boleh tak akk share tips camne nak dapatkan cpuv/be kt blog.

Tihara said...

alhamdulillah BE yang menarik :)

izan mama mia said...

tahniah

Cik Nur™ said...

rezeki...
tahniah kak fieda

BUNDA a.k.a KN said...

tahniah..Alhamdulillah

Deqla Manjew said...

wahh dah smpai ke 9 ?? tahniah kak...

Cinta Misteri said...

tahniah...masyuk laaa berbloging

jaakechik said...

tahniah kak fieda!

Mrs Velentine said...

tahniah kak rezeki

Mrs Velentine said...

tahniah kak rezeki

Shida Radzuan said...

tahniah kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.