Thursday, 18 April 2013

Fenomena kiyomi @ gwiyomi

Ape ke bende kiyomi tu...??saya pun sebelum ni tak tau jugak..sampailah hari Sabtu baru2 ni sepupu saya yg umurnya awal 20an dtg umah...dia kata kasilah Maira tgk video kiyomi kat you tube..kiut jer lagu tu...

Saya pun layan la kat you tube..mula2 tgk mcm biasa je la tp tercengang jugak..ape ke bende la plk ni..pastu dh tgk lama2 eh naik syok la pulak..bukan ape sbb lagu tu kiut sgt mcm lagu dalam cerita katun...pastu ada pulak buat gaya2 comel.. ni semua penangan dari KOREA la ni...

Maira pun seronok dengar sampai nak buat gaya jugak.dia suka tengok video budak tecik ni...mamanyer teringin gak nk buat tapi risau takut pecah plk kamera....hahahahah




Ni haaa kawan blogger kita Si Apit pun teringin nak berkiyomi....jom layan,walaupun bertopeng gaya comel tu tetap ada...hihihi


Saya tak sabar nak tgk video mcm ni dari Bobo...ala budak yg miming lagu Sayang tu.....cepatlah Bobo wat kiyomi jugak..hihihi..Johan pun kalau buat mesti sakit perut org gelakkan dia......kat keek pun dah byk jugak video ni.


24 org bagi komen best..:

Chic Na said...

kikiki.. tu la pasal. meletop aritu pun buat parody kiyomi. ;)

Deqla Manjew said...

nnti deqla tgk.. kat opis xleh bukak video tu...huhuhu...

syawalsimpsons said...

kat opis ni pon ado gak yg nak buat..kakkakakka

Cik Nur™ said...

Nur baru tahu semalam pasal fenomena ni....

hehehe

Masya said...

fenomena apa ni.. ketinggalan btl saya ni kan...

Tihara said...

banyak kua dalam fb tapi saya tak rajin nak tekan tengok :)

mama3heroo said...

pestaim dgr kiyomi ni..oo camni gupenye..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

itulah fenomena kiyomi pulak skrg ni ye, alamak x dpt nk view video kat sini. eija suka tgk kiyomi bdk perempuan yg tujukan kpd suami dia tu mmg cute, muka dia pun dh mmg ala2 korea..

tifa anvar said...

salam fieda,
cute je kiyomi nie ye. Atleast blh lh bagi ank2 tngk kiyomi dr tngk Ghangnam Style tu.
TQ

ros_reeza said...

tak pernah tengok pun lagi video ni...

Nurul Ain Zulkarnaind said...

comel je kan

are_lin@yu said...

remaja okla..mcm ayu ni klu wat org glak plk..hihi

Mieya Atiera said...

Trend sekarang. Gwiyomi, tahu lah cute.

Qhaifa Nur said...

macm-macam ada sekarang ni..layan sajalah

Ratu Hatiku said...

tak blh tgk u tube kat ops.. uhuhuhu

Kesuma Angsana said...

comey sgt !

tifa anvar said...

salam,
best n cute je video nie

afiqazizan said...

memang cute lagu gwiyomi ni :)

Mrs Velentine said...

MV suka gwiyomi ni

Che Rosliza Che Mat said...

kikiki...apit pun buat cute jugak...

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...mmg lawakkan...:)

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...mmg lawakkan...:)

MyFreeMinded said...

memang sweet... kita tgk gak tadi

Nur aly said...

Best sgt giwyomi ni!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.