Monday, 1 April 2013

Happy birthday Izan dan Lela

Pertama sekali nak mintak maaf dulu kat 2 org kawan blog (ahli GSF) sbb lambat buat entry...sebenarnya besday dorang semalam...biasalah hari Ahad kn mmg seharian tak ngadap blog..hihi..lain kali kena draf awal2 la...

First untuk Izan Mama Mia semoga kehidupan Izan tiga beranak semakin ceria dan bahagia hendaknya hingga hujung nyawa...Kak fieda doakan moga makin bertambah ayu dan awet muda gitu walaupun dah 30 series...




kek alam maya untuk Izan

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ucapan untuk LELA (cutemama) pula kak fieda juga doakan moga kehidupan korang 3 beranak akan bahagia hingga hujung nyawa...moga pasni makin murah rezeki dan sihat sentiasa..




kek untuk Lela

*Wah...semua dapat kek coklat ye.....yummy....


31 org bagi komen best..:

Mrs Velentine said...

hb buat mereka berdua..done digi

Chic Na said...

sedapnya kek coklat.. happy birthday mama2 semua. ;)

izan mama mia said...

tq laling,..ehe..yeahlah..mg doa kak fieda dimakbulkan..aamin

begitu jua tuk my kembar besday,..lela yg sweet

Tihara said...

selamat hari lahir buat meke berdua :)

Masya said...

selamat hari lahir bua mereka berdua kan.. moga dipanjangkan umur...

Deqla Manjew said...

deqla pun baru je up entri hari ni kak... hbb buat mereka..

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir buat mereka berdua

Yumida Huda said...

selamat ulang thn utk mereka
moga dipjgkan umo n murah rezeki

eita said...

selamat hari lahir untuk izan n lela...

Aju Mohit said...

happy birthday buat mereka!!

dya bunga said...

happy birthday..hihi

intanfirdaus247 said...

hai kak fieda cayang..;))

HAPPY BIRTHDAY TO MAMA2 GOJES NI..HEHE

Jemarisuri said...

hepi besday utk mrk berdua..wah bestnye dpt kek coklat tu...yummyyyy

Cik Nur™ said...

HBB buat mama mia dan kak lela.. :)

HeNRieTTa JoSe said...

Slmt hr lahir buat kedua duanya....

aReLaN said...

selamat hari lahir buat mereka berdua.moga panjang umur murah rezeki.amin...

aReLaN said...

selamat hari lahir buat mereka berdua.moga panjang umur murah rezeki.amin...

Solehah Shamsuddin said...

kek coklat tu klu da dpn ni, dh lme solehah habiskan.hehe

deno said...

seamat hari lahir^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

tgk kek mnyelerakan..hihi

Mrs Velentine said...

klik dumex

Che Rosliza Che Mat said...

Happy Birthday buat mereka...izan tue sebayalah...

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir buat mereka.

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday utk kak izan n kak lela

Puan Kutu said...

happy birthday juga buat mereka..:)

jaakechik said...

hepy belated beday utk mama-mama gojess tu...heee!

jaakechik said...

hepy belated beday utk mama-mama gojess tu...heee!

jaakechik said...

hepy belated beday utk mama-mama gojess tu...heee!

wan nurul hezrina abd halim said...

hb kepada both of u...

Shida Radzuan said...

HBB :)

Izan Ishak said...

happy besday utk izan n lela...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.