Monday, 22 April 2013

Photobook dari Pixajoy dah selamat sampai

 Photobook yg saya beli bulan lepas dari Pixajoy dah sampai ari Jumaat baru ni..wah...excited saya tgk...comey lote tu..padahal murah jer... harganya RM10 sbb saya beli masa ada promosi..Tapi kena design sendiri la ye...ambik masa gak saya nak mendesign maklumlah pertama kali kan beli photobook...pastu bukan pro sgt pun...dan akhirnya siap pun...saya letak gambar anak2 jer..


cover hadapan..jgn muntah tgk warna cover...hahahahahaha


cover belakang


sebahagian dalam photobook





Saya rasa promosi photobook RM10 ni masih ada...kalau berminat boleh lah klik link di bawah...



25 org bagi komen best..:

Nad MamaZN said...

Pandai jugak akak design :)

Jemarisuri said...

wah bestnye...js jugak lum buat2 lagi..hihi..

nti nk pi usha jugak lah...

Ujie said...

Cantik apa cover dpn tu..
Saya dah beli, tapi tak buat2 lagi. Baru start sikit, rasa susah nak create. Nampak fieda punya ni semangat sikit.

Che Rosliza Che Mat said...

cantiklah...teringin nak buat....tapi malas nak belek2 gambar lama kikiki

Zee Suhaini said...

cantek...baru je claim photobook ni jumaat lepas..tak sabar nak tengok hasil..hoho

Nurzakiah Hanum said...

cantik

saffiya_aleesya @ echa said...

comei2 colour pink lak tu kan.sweet je.. leh jadi kenangan buat family tambah2 baut anak2 bila diorang besar nanti ;-)
harga pun murah kan..berbaloi laa

Ratu Hatiku said...

Cantik.. ya ke rm10 selalu dlm 50+

lynndamya said...

wahhh murah gila Rm 10 ! mcm majalah skolah pun ade ! kena order gak nih, hihi (n_n)

Deqla Manjew said...

ehh cantik la.. murah lak tu.. pndai akak design...

Salina@IbuAqil said...

Cantik sis..
:D
Dah lama teringin nak ada photobook sendiri camni.. ;D

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...betul cantik anak mama pun ada buat untuk Awish ianya pun dah sampai juga...:)

are_lin@yu said...

wahhh happy family ;-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cun dan sgt murah!

Budak Kampung said...

sweet je kak ^_^

izan mama mia said...

wah menarik nie,..klau masih ada ..nak gak ler..hihi

umi alya said...

cantiknya

tifa anvar said...

salam,
wah!! Cntiknye color. Design die pn mmng kene dngn color. Should grab 1 like tis. TQ

Cik Nur™ said...

rm10...?
Murahnya....

cantiklah..kenangan... :)

mama aryan said...

cantik juga ni...bole simpan gambar2 buat kenangan

Mrs Velentine said...

cantiknya kak

DIARI SEDETIK LEBIH FARISHA said...

ada tengok promo rm10 ni tapi x berminat pulak dengan design yg ade..huhu..btw, cntik gmbr2 tu

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer... :)
Kenangan nieh :D

Mama Idlan Irsyad said...

kak fieda, ja punya pun dh sampai...

Eca Dwinky Asha said...

murahnya..bookmark entry ne.kot2 berkenan nak buat satu tuk diri sendiri :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.