Wednesday, 12 June 2013

CPUV kesepuluh dari Kotex

Terima kasih Nuffnang walaupun blog dh tak sehangat dulu tapi masih sudi kasi CPUV...ini adalah CPUV ke 10 untuk tahun 2013..Kali ni dapat iklan dari Kotex pulak...Alhamdulillah....walaupun slow jer earning kali ni bergerak tp nampak la jugak kan dari takde langsung kn...



Tahniah pada kawan2 yg dapat byk CPUV...saya tgk kali ni Nuffnang murah hati betul ye...murah rezeki korang..

Boleh klik banner di atas untuk mendapatkan sampel Kotex



9 org bagi komen best..:

mamahero4@gmail.com said...

tahniah kak..murah rezeki

eita said...

rezeki tu kak...

Cik Nur™ said...

alhamdulillah...
rezeki... :)

Aju Mohit said...

tahniah fieda!! yelah lama tak update blog ye, rinduuu

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda....tahniah2 rezeki tu...;)

izan mama mia said...

mmg nuff tgh baik hati...

Deq's Qienz said...

murah rezeki akk..sy xxpnday la cpuv nih..xtau cara cmna nk wat..akk ada tips tak?

Falsya said...

falsya ade 2 sen je kak..itu pun xgerak2 dh..hehehehe

QasehnyaRania said...

tahniah kak
sama la kita.sy pon baru je dpt merasa be..hihi

ni tgh dok pulun maintainkan uv.nk try apply exabytes plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.