Friday, 28 June 2013

Ehsan kena tangkap basah dgn Ayu...??

Sakit ati tak tgk babak  ni...isshhh..geram kan...sedutan dari teduhan kasih episod 26



Tak sabar plk nak tunggu episod seterusnya..apalah nanti balasan si Ayu yg super duper jahat ni ye...


13 org bagi komen best..:

nuha ahmad said...

part ni yang tak dapat tengok tuu huhu
btw sye singgah :)

Mrs Velentine said...

menyakitkan hati jer tengok

Cik Nur™ said...

ee..mmg sakit hati pun..!

Busyra Bt Takiyudin said...

haha. sy pown geram tngok cita ni. jahat dia tuuu... huhu

Ibu Lala said...

Betul tu. kesian kat ehsan kan. Kesian jugak kat effa. Tak sabar nak tgk balasan org2 yg jahat nih.

Mimi Azirah said...

sy pn geram tgk episod nih kak....rase nak flying kick je si ayu tuh

Fizalinolie said...

Betul tu... Sakit hati tgk watak Ayu dlm citer ni...

Rosmiza Ali said...

Sakit ati betul tengok babak ni tau.. Apa punya manusialah ayu tu kan? Busuk ati betul.. Tak sabar jugak ni nak tgun episod minggu depan..

Rosmiza Ali said...

TRANSITION OPTICAL!

Joanna Yunus said...

hati panas le tengok... dalam novel tak ada pulak adegan ni.... geram

Deqla Manjew said...

itu la.. x sabar nk tau apa jadi pada ehsan..yg geramnya si jenny tu bodoh sgt.. pdhl masa ehsan ada dpn mata tu dia bole je citer kat ehsan psl si ayu dan psl dia perlukan duit tu..emo lak deqla pdhl drama je.. haha

Deqla Manjew said...

dah tau kesudahannya.. yeayy.. dah habis..hihi..

QasehnyaRania said...

tak tgk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.