Wednesday, 26 June 2013

Gift from Wah Chan

Sempena besday aritu saya dapat gift dari Wah Chan..amboi baik ati ye Wah Chan kasi hadiah besday kat customer dia..saya tak pernah membeli pun kat Wah Chan cuma aritu gi tolak rantai..rantai saya tu dh lama saje la tolak nk tukar rantai baru...


Normal price gelang ni adalah RM250 ...lagipun pearl ni bukan ringan yg mcm biasa2 tu..berat korang tau...mmg pearl asli la...

25 org bagi komen best..:

*azni* said...

ni pertama kali sy dgr wah chan bg gift..untung la..hehe..

Ibu Lala said...

menarik. sy pun pernah dapat. tp x suka beli brg kat wah can ni sbb mahal wpun ada promosi. suke lg beli kat kedai biasa.

syawalsimpsons said...

saya pon dapat gak aritu kakak,,,...simpan sajoo

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah fieda....rezeki tue..

Acik Erna said...

assalam fieda..ingat betul la ye fieda...seronok dapat hadiah

Kakzakie said...

Cantiklah fieda gabungan warnanya. Untung juga tak payah beli dapat percuma.

Kakcik said...

Alhamdulillah. Rezeki di hari jadi. :)

Fiza Rahman said...

Cantik ☺☺

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.rezeki namanya tu

Nad MamaZN said...

Untung akak :)

mama ila said...

wahhh..mmg baik hati yer wah chan.. cantik =)

mama3heroo said...

cantik!

wan nurul hezrina abd halim said...

wahh nampak mewah..kak hb ek lambat wish..bz bz bz..hehehe

Tina Othman said...

Bestnya dpt rantai pearl

Aju Mohit said...

waaa tahniah fieda, bukan senang siorg nk bg hadiah kan

Cik Nur™ said...

cantiknya...
boleh pakai raya.. :)

Rosmiza Ali said...

Wow! Dapat pearl bracelet lagi.. Baik hatinya Wah Chan.. Nak gi tolak barang gak lah kat Wah Chan cani.. Heheeh..

Rosmiza Ali said...

Jentik LANEIGE! ;)

Deqla Manjew said...

wahh... bestnye dpt hadiah dari wah chan... cantik gelang tu kak... ;)

IntaNBerliaN said...

camne dia blh bagi ek kak fieda?.. best tu

ros_reeza said...

wah, cantik gelang~

Ujie said...

siap bg hadiah tu..best jugak!

adianiez AIDA said...

cantik!!!
i love pearl!!!

Tihara said...

alhamdulillah, cantik sebab color dia campur2 :)

Mimi Azirah said...

wah bestnye dpt gift dr wah chan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.