Friday, 21 June 2013

Goodies kahwin dan birthday Maira

Saya hampir terlupe nak buat entry pasal goodies beg masa perkahwinan adik saya dan birthday Maira..bukan ape saje utk tatapan saya di masa akan datang...ye la hasil kerja tgn sendiri..teringin gak nk tgk semula nanti....


Semuanya saya letak dalam paper beg..


Kandungan dalam goodies beg...ada yasin+tasbih mini,kerepek bawang,keropok tam tam,saputangan cupcake dan gula2...tu je..tp yg penting cupcake dan tasbih tu saya buat sendiri..tang situ yg mahal tu...hahahahahha


Surah yasin pun siap bertampal sticker kat belakangnya...tertulis nama arwah nenek2 saya dan sedara2 rapat saya yg telah pergi mengadap Ilahi..moga surah Yasin yg kami sedekahkan ini akan bermanfaat kepada penerimanya...


Ni pulak brg2 utk goodies birthday Maira..ala tak buat majlis apa pun...just nak kasi kat kawan2 sekolah dia..budak2 mmg seronok la dapat makanan2 ni....untuk cikgu2 saya sedekah surah yasin beserta dgn tasbih mini..


Antara yg ada dalam goodies beg tu..takde gula2 atau lolipop ye....tak berani nk isi takut ada parents yg tak suka...lagipun budak2 tak elok mkn gula2 kan..


Antara yg dah siap...seronok juga packing goodies ni tau...ibarat kita bersedekah la...


27 org bagi komen best..:

are_lin@yu said...

wahh meriah goodies bag..hehe..

Hafiza AizZawa said...

jamu makan dengan niat bersedekah mmg amalan yg mulia..tambah2 hari jumaat...

lynndamya said...

wahh bestnya goodiez bag tu, rase mcm nk g gak kenduri, haha sbb ade byk jajan dalamnya :D, cntik lah cupcake buatan sendiri tu, hehehe :D nak guna tuala nye pon sayang~

Nad MamaZN said...

Rajin akak buat =)

Masni Syafie said...

suke...saya pun suke buat benda2 cmni..satu kepuasan kan..hehe

Zee Suhaini said...

banyak jugak isi goodies bag...untung sapa yang dapat..hehe

blom pernah lagi celebrate besday anak kat tadika..selalu timing tak kena..

Sue-Rya Qistina said...

semoga biz akak terus success ya!

lelamaisara said...

seronok kalu buat goodies sendiri kan kan..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

buat sndri tersa puas hati lbh..hihi

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

tentu seronok budak2 tu dapat goodies birthday yg meriah tu kan..

Ibu Lala said...

menariknya. tp cam mana buat kepala goody beg tu ek. cantik.

Qhaifa Nur said...

seronoknya rakan maira dapat hadiah ni....

Deqla Manjew said...

mcm2 ada..akak jenis x lokek sbb byk tu.. bebudak suka la ni...

QasehnyaRania said...

cantik2 je semuanya.
paling suka tasbih tu

anitadiana said...

betul lah fieda...cantik lah sapu tangan cupcake..meriahnya...

Si Matatajam said...

Meriah goodies bag tu...kreatif kak Fieda ni.. Mmg puas hati Kalau buat sendiri.. M nanti pun mmg plan nak buat goodies bag time besday Khalish bln 9 ni..

ZalinZalina said...

Mula2 tadi kak ina ingatkan cupcake tu real cupcake..hehehe.. cantikkkk :)

Eca Dwinky Asha said...

buat sendiri baru puas hati kan kak?

Tihara said...

saya suka goodies time gi kenduri or time mak n abah bawa balik goodies, hehe :)

eita said...

kalau buat sendiri memang semangat je kan....


Cik Nur™ said...

rajinnya kak.. :)
cantik cupcake tu...

izan mama mia said...

rajinnyer kak fieda,...izan pun teringin jugak nak buat tuk mia thn depan dia dh g tadika..huhuhu.

mesti maira gembira mama dia buat semua tu kan...bertuah maira dapat mama yg rajin

Maria Firdz said...

Cantik dan meriah.. Isi dlm semeriah cover luar.. :-)

Masya said...

macam-macam ada..

Puan Kutu said...

kreatifkak fieda buat cupcake n tasbih tu..pasal makanan utk kawan2 maira tu budak2 mmg suka jajan

NinaAz said...

hhehee. nina suka kalau p majlis org, dpt goodies bag! :)

Deq's Qienz said...

wahh meriahh..suke la maira :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.