Thursday, 13 June 2013

Wajah Kak long bertukar jadi hantu @teduhan kasih

Teduhan kasih episod 17 semalam mmg best betul sbb konspirasi Kak long dan Ayu nak racunkan Iffa tak menjadi...hahahaha..Kak long konon berlakon la nk berbaik dgn Iffa...dh plan baik punya sekali tak menjadi..air Iffa yg dh dibubuh racun tumpah sbb ada mamat tu terlanggar..yg kelakar tu tetiba jer Kak long mengamuk dh mcm org giler jadinya...hahaha...

Tengok jer la gambar yg saya print screen kat bawah ni..mmg lawak la..mula2  muka baik giler..pas air tumpah tetiba wajahnya jadi macam pontianak mengamuk...pandai sgguh la Zarina ni berlakon..terbaik...



Korang terlepas ke tgk episod 17 semalam...takper...jom tgk kat sini...


24 org bagi komen best..:

mama aryan said...

memang tak dapat nak tengok la citer nih,sebab berebut tv dgn anak...

Falsya said...

hehehe..tau xpe kakkkk...suke betul falsya tau..pastu menggila plan x jd..abis rambut dh mcm ape dh..ahahahaha

Nad MamaZN said...

Hahahahaah!!
Dh mcm antu kak limah dh
Lawak giler!
Tp berlakon nangis2 kemain menjadik kan kak?
Padahal ada hati nak racun iffa

mama tisya said...

rambut kaklong tu yg tk tahan..teruk keras mcm kena letrik

Sue-Rya Qistina said...

hahaha..tau xpe kak. saya n hubby tgk semlm puk tergelak2 je tgk dia naik antu. mmg terbaiklah dia berlakon!

Nurzakiah Hanum said...

HUHUHU

Ct Noraishah said...

haha.kelakar

mama ila said...

alamak...x tengok semalam..tapi tgk pada gambo tu..mmg tetiba jadi hantu yer..ngeh3..

Farah Waheda Wahid said...

ha ha ha....semalam masa tengok Farah jadi kagum jap... sebabnya di situ nampak kebolehan dia sebagai pelakon... *_^...

x sabar nantikan episod hari ni...

Nour Adieb said...

lakonan kak long memang mantap gilerrr!!! suka tngk time dia mengamuk

Cik Puan Rara said...

aah lah kak.akk nk share pic ni leh.hahaha

Masya said...

hahha takutt dibuatnya...

Rina Ellisa said...

hehehehhe.. mcm singa kaklong semalam :p

are_lin@yu said...

kah3 mmg mnjdi btl dia blkon.

heirizalieyana said...

hehehe,,kelakar, , , dya meroyan xtentu pasal

syawalsimpsons said...

terus jadi hantu kak limah..kakkakaka...mmg terbaik dier berlakon

.::: Princess MOMOY :::. said...

hehe. hari2 balik awal sbb nak tgk cite ni.
suka sgt part kak long n mak tiri iffa

Deqla Manjew said...

hahahhaa.. mmg semlm dia naik hantu pun kat budak yg tumpahkan air tu.. pas tu x psl2 mrh ifa blk.. padahal elok dah tu berlakon berbaik ngan ifa.. kahkahkah.. mmg best dia berlakon!

Qhaifa Nur said...

berubah riak mukanya sekelip mata...
kelakar betul...
masa ni hati dah berdebar-debar juga..

Sufi MS said...

lawak betul watak jahat dlm drama ni ;)

Ridzwan Mohamed said...

kah3 mmg hantu!

Cik Nur™ said...

Hahahaha....mmg tergelak betul Nur tgk semalam...

Hari ni lak, geram betul dgn si ayu tu...paksa2 lak laki dia..Grrr..!

wan nurul hezrina abd halim said...

hahahah mmg guling2 gelak tgk si zarina nie kelakar tgk muka nampak sangat berlakon baik.hohoho

QasehnyaRania said...

hahaha.
zarina berlakon mmg syok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.