Friday, 14 June 2013

Papa Ehsan yg sangat caring

Teduhan kasih episod 18 semalam saya nak sembang pasal papa Ehsan jer..olololo...watpe la suke betul saya tgk watak papa Ehsan ni..lembut dan penyayang orangnya...


Masa ni papa Ehsan dukung Adam sambil tggu mama Adam balik dari berjumpe dgn Kak Long...risau yg amat dia bile Iffa lambat balik...


Tak pasal2 papa Ehsan tu marah kat Iffa  pasal Iffa tu terlampau berlembut sangat...isshhh..saya sendiri pun rasa geram dgn Iffa ..tgk tu papa Ehsan punyalah sayang kat Iffa kan...


Sesuai betul lagu ni dengan drama teduhan kasih kan...bagi saya ini adalah drama dan ost kedua ter best selepas setia hujung nyawa..




20 org bagi komen best..:

Mia Liana said...

mia kadang tengok on off... huhuh takleh nak bagi komitmen.. banyak tertinggal..

syawalsimpsons said...

akak ni dah macam ala2 fenomena nora elana tu kak...sy pon suke tgk citer ni

syawalsimpsons said...

akak ni dah macam ala2 fenomena nora elana tu kak...sy pon suke tgk citer ni

umie said...

nak sangat layan cite ni..tapi tak dapat..suami kite tak suka tgk drama melayu..huhu,mesti bestkan..

Kakzakie said...

Lama lagi ke nak habis ceritanya ni?

izan mama mia said...

selamat menonton..yer..

Farah Waheda Wahid said...

masa tu...cam... I'm melting...ekekeke... sangat kak...sangat melting...

Sue-Rya Qistina said...

dari riak muka ehsan, mmg dah tau yg dia seorang yg penyayang. hehehe. best kan drama ni. minggu ni mmg saya x missed mana2 episod lagi.

kump hyper act tu band baru, bassist tu kwn husb saya. dgn cara menjadi ost dlm sesebuah drama, secara tak langsung boleh promote sesuatu band/lagu tu

Nad MamaZN said...

Papa ehsan dh jd fenomena :)
Taklupa jgk kt kak long haha

QasehnyaRania said...

sy layan kejap2 je.
geram tgk zarina dgn nabila tu

Deqla Manjew said...

betul tu..suka tgk adi putra.. perfect kot! huhu... diam je ifa masa kena mrh dgn lisa.. apa la dia tu..lembek sgt...hihi.. suka jugak lagu tu..siap dah hafal..kohkoh..

eita said...

lambat sangat nak tunggu cite...ita beli novel..
hahha..tak sabar nak tahu kesudahan citer dia

Chic Na said...

suwweeet sangat papa ehsan kan.. ;)

Aju Mohit said...

tak sempat nk layan pun citer ni fieda, dgr cerita kawan2 opis je ;)

Mimi Azirah said...

Memg caring giler kan kak fieda.jtuh ati plak ngan watak ehsan yg caring giler nih

Cik Nur™ said...

Papa ehsan mmg sangat2 caring..
sukeee..
^_^

jaakechik said...

citer ni memang best kak fieda jaa pun layan... cuma bila time jaa balik keje kul 7 petang mmg x sempat nk tgk laa.. kena tgk kat tonton...hihi...

me_ fara said...

salam
hi..
just melawat
tq for visiting my blog
admya@blogspot

Sayangku Zie said...

kisah ni tak layan langsung tak sempatlah.. berebut dengan anak nak tengok kartun je..

Mimi Azirah said...

memg caringkan Ehsan nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.