Wednesday, 12 June 2013

Suke bergambor

Selamat pagi semua...
saya ni kejap timbul kejap tenggelam kan..ni la jadinya bile mood malas dh mula menguasai..agaknyer nk kena kena tukor template baru kot baru mood baru is coming...

Lama dh tak tepek gambor anak dara saya dgn Ebab kat blog ni..ada ke yg rindu nk tgk mereka berdua ni...hihihi..mereka berdua ni mmg suke bergambor...Ebab pun sporting je..





Ebab ni pandai tau....kalau bergurau dgn Maira dia gigit dn cakar2 manja jer..tapi kalau dgn kitaorang makk oii..tak sah kalau tak calar balar tgn ni..

18 org bagi komen best..:

:: Mrs.Eady :: said...

ohh comel!!

Masya said...

ebab ni jantan eh, kemain lg dgn anak dara jer.. dia x cakap ..;p

syawalsimpsons said...

pandai pulok tgk kamera ebab ni..lm x tgk ebab, dah besar dah

Sue-Rya Qistina said...

ebab dah besar la :)

are_lin@yu said...

alahai comelnya dia ;-)

NinaAz said...

comelnya miow tuuu. heheheh. warna tu nina suka

Ratu Hatiku said...

Comel... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

bsar dah ebab..comel lak tu..

Deqla Manjew said...

lain sgt dah ebab ye.. dah x ebab cam dulu..hihi.. sama la.. deqla suka bergmbr jugak..kohkoh... ;p

BUNDA a.k.a KN said...

akrab nampaknya dua sahabat ni..

izan mama mia said...

mg mood m tu pergi jauh2...huuhhu..makin comel maira...lama tak baca kisah maira g tadika... bila nak cerita ?

Fiza Rahman said...

Sama2 comel. Manja betul dgn kucing ☺☺

Mrs Velentine said...

amboi manjanya mereka

Farah Waheda Wahid said...

ala la la...comelnya dia...

sal ya said...

sama la kak.

Deq's Qienz said...

alahaiii kiutnya dia..

Cik Nur™ said...

beso dah ebab kan...
dulu nur tgk kecik je lagi.. :)

QasehnyaRania said...

dua2 comel.
tp suka tgk maira.muka akak sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.