Wednesday, 12 June 2013

Tak sabar nak tengok si Ayu meroyan

Saat2 yg dinantikan dalam babak drama Teduhan Kasih....ramai tak sabar nak tgk si Ayu tu meroyan...hahahahha...saya mmg nak tergelak jer tgk cara anak beranak tu bercakap...kak long dgn omaknyer..terpekik pekik...



Akhirnya Ehsan menyampaikan hasrat hati untuk menikahi Effa...yesss...

Kalau terlepas menonton kat tv jom tonton online di sini

18 org bagi komen best..:

Deqla Manjew said...

yesszahhh deqla pun x sabar nk tgk depa 3 ekoq tu meroyan!! mmg tergelak tgk depa terpekik2 dah mcm apa tah.. lagi lawak bila anak bujang dia tu nyakat mak dia.. saja bg panas.. haha..

syawalsimpsons said...

sama la kat opis ni pon dah meroyan sudah..tak sabar nak punch card balik umah nak ddk depan TV

Farah Waheda Wahid said...

memang x sabar tengok part ni... he he he...

BUNDA a.k.a KN said...

yess !

bukan saja ayu, mak dan kakak tiri effa pun akan meroyan gilerr bila tengok perempuan yg akan dinikahi boss dorang ialah effa..
tak sabar nak tunggu petang ni..

DIARI FARISHA said...

wah..dah ada print screen :) xsabar juga nk tgk ptg ni

Fiza Rahman said...

Hahahaha...daku pon tak sabar ni nak tgk ptg nanti.

SYANI said...

Perasan tak makcik yang tudung kuning tu, boleh kata setiap drama sure ada muka dia..

Ratu Hatiku said...

sebab x sabar saya sanggup beli novel dan habiskan baca novel tu.. :D

cikjann said...

Sye pun minat gile drama ni...smpi sngup g kelas mlm lewat sikit smata2 nk tgk smpi hbis..hihihi

http://cikjannstory.blogspot.com/

fizafantagirO said...

yayyyy. xsabar jugak nak tgk .hihi

Mrs Velentine said...

tak sabar juga nak tengok..tq brocch yang ada huruf MV tue

LiYa HaNiF :: said...

betul tu.. liya pun tak sabo gak nk tgk hehe...

Kniedaz said...

saya pun terjebak sama tapi takleh tengok sangat..si kembar tu kacau huhu

sal ya said...

dah lama tak ziarah sini. sy menyampah tgk zarina zainuddin tu. dgn lipstick merah menyala tu, mulut macam hape ntah.

Nour Adieb said...

best drama ni. time bca novel teduhan kasih ni pun best :)

Deq's Qienz said...

sama la gan sy kak..xsabo nk tgk ayu meroyan juga..hahaa brapa episod cite ni..kalo pjg² sgt xbest la..kang nt merapu sgt pulokk..hihii

Cik Nur™ said...

hehehehe..hari ni si kaklong tu yg meroyan...

hahahah

QasehnyaRania said...

akhirnya bersatu juga kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.