Monday, 24 June 2013

Terima kasih semua

Terima kasih pada semua yg wish dan yg buat entry utk birthday saya pada 22 Jun Sabtu baru ni...Juga pada yg wish kat FB..Semoga Allah akan merahmati korang semua...


Entry dari kawan2...kalau ada yg buat entry tp saya tak perasan maafkan saya ye...nanti inform saya ye link entry tu...sekadar untuk tatapan di masa akan datang



15 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

sama-sama
hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

happy brthday sis..tak terlwatkan? hihihi.

mama3heroo said...

selamat hari lahir kak fieda..

syawalsimpsons said...

lupa wish kakak...happy belated..

Qhaifa Nur said...

hepi besday....
beza 1 tahun kita ni yup...
moga dipanjangkan umur serta selalu murah rezeki...

are_lin@yu said...

slmt hari lahir kak fieda ;-)

Deqla Manjew said...

ramai syg akak sbb tu ramai wish..hihi.. deqla dah bg link entry kat akak.. jom la terjah.. ;)

Sue-Rya Qistina said...

happy belated birthday kak... :)

Ibu Lala said...

Kiter tahun 75 tapi bulan dobelas.

Fiza Rahman said...

Happy belated birthday kak fieda ☺☺

Cik Nur™ said...

Nur tak up entry lagi..
Maaf yea kak fieda.

Deq's Qienz said...

most welcem sis..love u too

Masya said...

akak muda setahun dr suami sy hihihihi....

IntaNBerliaN said...

eppy blated bzday kak fieda..!!

x sempat nk buat entry... baru ni sibuk dgn knduri adik ipar

wan nurul hezrina abd halim said...

hehehe takper muda lagi tuh kak oii..semoga akk pjg umur n murah rezeki=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.