Monday, 17 June 2013

Tutorial buat tasbih mini

Aritu masa sibuk2 buat tasbih saya ada janji dengan korang kan nk tunjuk tutorial wat tasbih...punyalah sibuk sampai langsung terlupe nak snap gambar nak buat tutorial tu..jadi sekarang saya rasa mcm bersalah plk kalau tak tunaikan janji tu...saya akan share dengan korang tutorial yg saya cari kat google...masa mula2 nak belajar buat tasbih saya refer kat situ la...

Untuk melihat tutorialnya korang boleh klik link di bawah


Barang2 untuk buat tasbih pula saya beli kat sini


Kalau sesapa yg dekat dengan GM Klang pi beli kat situ..lg murah harganya...tasbih ni ikut kreativiti kita la..bile dh tau basicnya mcam2 design kite boleh reka..


Ni tasbih mini hasil dari tgn saya..

21 org bagi komen best..:

Qhaifa Nur said...

kreatif dan cantik juga..

Zee Suhaini said...

cantik...kat GM tu memang macam2 jenis ade..rambang mata kalu pi ctu..

mama3heroo said...

tq share kak fieda..mane tau leh buat ke nanti

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam fieda....cantiknya tasbih2 tu.kreatifnya fieda....kaler2 pon menarik!

syawalsimpsons said...

cantik la kakak

Sayangku Zie said...

cantik lah sis.. leh buat juai ni..

Deq's Qienz said...

kak buat sendiri?wahh rajinnya..

Rosmiza Ali said...

Rajinnya Fieda ni.. Nanti boleh la buat sambil2 isi masa lapang.. =)

Kakzakie said...

Cantiklah Fieda. hari itu masa kakak nak umrah kawan blogger kita bagi lagi mini yg 7 biji utk kegunaan masa tawaf dan sa'e.

Kalau Fieda buat yg 7 biji boleh jual pada yg nak buat umrah/haji tau..

Masya said...

cantiklah kak.... tq kongsikan info tutorial tu...

ros_reeza said...

thanx akak..share cara-cara buat tasbih :)

QasehnyaRania said...

thanks kak share link tu.
amik masa kan membuatnya

Izan Ishak said...

cantiknya kak fieda! kalau kreatif... hasilnya mmg tak mengecewakan.

izan mama mia said...

cantiknyer

Arina Shamsul said...

wah..cantiknya dear :) kreatif :)

Chic Na said...

bolehla mulakan bisnes ni kak..

Cik Nur™ said...

cantik hasil tgn kak fieda.. :)

mama aryan said...

kreatif dan cantik

Deqla Manjew said...

rajin akak search google nk buat tasbih ni.. cantik..

Ibu Lala said...

Cantik sgt.

Si Matatajam said...

Comel sangat tasbih ni kak Fieda..teringin plak M nak try buat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.