Monday, 10 June 2013

Yuhuuuu.....selamat pagi semua

As salam...selamat pagi semua....yuhuuu...akhirnya saya telah berjaya menggagahkan diri utk masuk ke blog yg ditinggalkan sekian lama...rindunya kat korang semua...terima kasih pada yg sentiasa rindu kat saya...hihihihi....uv blog pun dh merundum dgn teruknya..sedih you...susah la nak naik tarafkan balik mcm dulu2...harap2 pasni jangan lah penyakit M menular utk saya update balik blog ni..


Okey lah tu saje mukaddimah utk pagi ni...hihihi...dh lama tak menulis kekok plk rasanya..

21 org bagi komen best..:

syawalsimpsons said...

windu kat kakak

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi :)

Masya said...

yeahhh selamat berblog kembali ...

Deq's Qienz said...

wahh lamanya akk myepi..slmt kembali ke dunia blog :)

Farah Waheda Wahid said...

welcome back kak... *_^

Nad MamaZN said...

Hai kak!
Berhibernasi ye :)

Qhaifa Nur said...

kena sentiasa senyum .....

Ibu Lala said...

salam Fieda. Happy monday. Happy uruskan anak anak semula. Kalau dah start sklh ni penat kan. mcm2 kena buat. time cuti sklh rehat la sikit.

dah abis ke kenduri adik?? Lepas ni banyak la nak citer ye..

Deqla Manjew said...

alahai jgn la M lagi kak...hihi.. chaiyok.chaiyok..!!

Acik Erna said...

selamat kembali menulis fieda

Acik Erna said...

selamat kembali menulis fieda

Masni Syafie said...

selamat pagi + tengahari ...hehe

Mama Idlan Irsyad said...

kak, nape lama x update ni...

izan mama mia said...

welcome back dear...

intanfirdaus247 said...

selamat petang kak fieda..hehe.. xper kak, kitaorang faham…akak jgn susah ati tau..rindu akak..:)) akak sentiasa dekat di hati kami semua….

Ratu Hatiku said...

Salam isnin... :D

Ummi Iman said...

Penyakit M :) selamat kembali

QasehnyaRania said...

selamat kembali kak :)

malas sbb sibuk kenduri kot :)

Cik Nur™ said...

selamat hari isnin kak fieda.. :)

wan nurul hezrina abd halim said...

nurulkan tak pernah cek blog kak taudah sik merudumjer..

Mrs Velentine said...

UV MV pun sama juga menurun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.