Friday, 30 August 2013

Berhari raya di sekolah

As salam semua...masih adakah yg rindu pada sweety saya ni..hihihi..ye la  kalau dlu blog ni selalu jugak keluar pasal  anak saya kan..la ni je senyap sunyi dah..lama tak kongsi pasal Maira dan Ebab kat sini...

Arini ada jamuan hari raya kat sekolah PASTI..Maira punyalah seronok sbb dapat pakai lagi baju raya...sibuk sekali pagi2 dia bagitau ada jamuan raya dan ingatkan saya supaya pakaikan dia baju raya..risau takut mamanyer terlupe...

Gambar kat bawah ni sebenarnya saya snap sebelum raya aritu..masa ni tgh ngetest2 baju raya dia...tu yg siap berkasut lagi...gambar pagi tadi saya ada share kat INSTAGRAM...jgn lupe follow ye sbb sejak saya tak aktif berblog saya byk berkongsi gambar kat sana..



Baju ni bukan beli siap pun..Makcik saya tolong jahitkan...dia baru belajar buat..jadi baju Maira ni kira eksperimen pertama dia la...




10 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

Qhaifa Nur said...

tadika afnan pun ada jamuan raya pagi ni...
amboi cantiknya baju kakak...

Ummi Iman said...

Cute myra dgn peplumnya :)

Tina Othman said...

Cantiknya baju maira

syawalsimpsons said...

adoi cumill maira ni..macam saloma la

Ibu Lala said...

Aloooo kite x de instagram la fieda. X leh la share.

Ank dare sy tu klw ada function baju peplum dia tu la yg dia pkai. Bj kurung x sentuh lgsg. Geram je. Uph mhl mhl tp x pkai.

ZalinZalina said...

Comelnye dia :)

Deqla Manjew said...

amboii cantiknye peplum dia.. jeles tau... hihihi...

Cik Nur™ said...

cantiknya baju maira.. :)

Si Matatajam said...

Melaram sakan la Maira raya ari tu yek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.