Friday, 30 August 2013

Gambar raya 2013

Haiiiii.....dh nk abiss raya barulah terhegeh hegeh saya ni nak kongsi gambar raya kat blog...pada kwn2 yg dh follow saya di INSTAGRAM lama dh dorang dpt tgk kat sana kan...hihihi..takpe la kat sini biar lambat asal selamat..ye dop...??

Raya baru2 ni saya balik Kuantan beraya dgn family saya..of course la seronok sangat dapat beraya kat kampung...Gambar bawah ni saya bersama keluarga yg tersayang..inilah keluarga kecik saya...tak ramai pun kan...tinggal 2 org je adik yg tak kawin lg..perempuan dan lelaki...


Aaiseyy..baju suami saya je lain...dia tak nak beli baju raya..pakai mana yg ada je...utamakan keperluan anak dan isteri je katanya....


Ni barisan adik beradik plk...saya yg sulong,yg no 2 lelaki berbaju biru..ketiga adik perempuan yg berbaju putih..keempat adik lelaki berbaju maroon..dan yg bongsu baju kaler biru....tak ramai pun adik beradik saya...alhamdulillah....


Ni plk mak ,abah bersama cucu2nya...3 anak saya dan 3 lagi anak sedara...


Ni plk saya and the geng...hehehehe..


Ni la geng2 saya...harta dunia akhirat kan...


Gambar Hari Raya Aidilfitri 2013 kami sekeluarga...

Tu je gmbar yg dapat dikongsi bersama...gambar lain2 kualiti sbb ada yg guna hp dn ada yg guna kamera..

16 org bagi komen best..:

Kniedaz said...

alhamdulillah...dapat beraya bersama adik-beradik hehehe

Myra Jay said...

Salam Aidilfitri kak..
Mohon maaf andai ada salah silap sepanjang perkenalan kita ye ;D

Che Rosliza Che Mat said...

Kaler merah tahun nie ya fieda...cantik..

Nurzakiah Hanum said...

happy raya

Cik Puan Rara said...

cantik~ hehehe. =)

careno said...

selamat hari raya kak...happy family tuu... sempoi jer...

HeNRieTTa JoSe said...

comeinye anak dara tuan blog...

Deqla Manjew said...

akak always look young!! sweet sgt pic sefamily.. =)

ANIM said...

tak terlambat untuk kak ucap selamat hari raya buat fieda sekeluarga

Solehah Shamsuddin said...

kira ok akak post gambar raya. solehah ni xske bergambar sgt.hehe

Nurul Syawani said...

0k la 2 .. sy nie dh nk abis syawal baru nak ucap selamat hari raya !hihihi .. btw, selamat hari raya :)

Cik Nur™ said...

bestnya ada pic raya... nur xdee..huh

Tihara said...

DAH BESAR2 ANAK FIEDA, MAKNYE KIUT MIUT LAGI :)

Si Matatajam said...

Wah! Cantiknya baju raya...

Cik Aini said...

moga bahagia selamanya..xpelah x sama baju pun jji sambut raya sekali..bahgia kan :)

Ibu Lala said...

Cantik kaler tu. Kute time ry tiap tiap tahun nan ado gambar. Ada sekeping dua je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.