Wednesday, 25 September 2013

Cinta Jannah episod akhir

Terlepas tgk episod akhir Cinta Jannah...jgn risau,,masih boleh tgk online...saya pun tgk separuh je smlm yg msa nk ending dah...ramai kata endingnya tak seperti yg diharapkan..saya pun tak tau nk komen mcamna sbb saya tgk gitu2 je drama ni..tp masa part Jannah balik semula umah tu dan pertemuan dorang tu mmg saya pun sedih gak tgk....klik link kat bawah ye utk tonton episod akhir..


Kalau korang nak tgk semula dri awal episod boleh klik link kat bawah




13 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

x suka ending dia

nuyui a.k.a miss YUI said...

xsuka ending nya..hhah

lelamaisara said...

dah tengok dah semalam..heheh

syawalsimpsons said...

citer ni best...tp ending kureng sikit la kakak

fizafantagirO said...

kenapa ye, kalau citer best kan, ending dia mesti buat kita tak puas hati .hishhh ..

Deqla Manjew said...

hepi ending.. tp tergantung sikit...huhuhu...

Ibu Lala said...

Best gak citer ni.hari hari kite layan lepas balik keje. Tp dah nak akhir akhir tu stress kite sbb jannah tinggalkan izaryl.

Sedap nama izaryl tu kan.

kayyana said...

lepas ni cte ape plak ye kak fieda.. msti best jugak

Cik Aini said...

ada rs kecewa skit dgn ending cite ni.huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ending mcm tu ja...punya la tunggu semalam

IntaNBerliaN said...

ending dia kurang best

Cik Nur™ said...

cerita best,...tapi ending xbest...huhuh

Mrs Velentine said...

ending dia gantung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.