Tuesday, 3 September 2013

Cuti2 ke Port Dickson (ILHAM RESORT)

Hujung minggu baru ni kami sekeluarga pi makan angin kat PD..kami menginap di Ilham Resort....berhadapan dgn resort ada hutan rekreasi...tp saya tak sempat pun nk menjelajah ke hutan tu...kami sampai sana Sabtu petang..ahad tengahari dah balik...



Bilik saya kat tingkat 1..dari tingkap boleh nmpk kolam renang..masa ni takde org mandi lagi..sbb msg2 bru check in..


Ni pulak pemandangan dari beranda...ctk betul pemandangannya..boleh nmpk laut...kalau duk tingkat tinggi lagi ctk view ni..


Sampai je budak berdua ni excited tak sabor nk berendam...


Dah dapat greenlight apalagi...org pun tetiba jer dh jadi ramai..semua dh pakat turun nk mandi..


Yang bestnyer kat pool ni ada plk gerai jual wafer,jagung,aiskrim,burger,abc dan minuman..amboi..dh penat2 berendam apalagi mtk mkn la pulok...abg2nya mkn wafer,abc..maira plk nk aiskrim...tp mahal ler sikit harganya.


Ok..sambung berendam lagi sampai kecut..



Kawasan resort ni mmg ctk..rasa tak nak balik pun ada duk sini...klau korang berminat nak ke sana boleh la usha2 harga kat lama web resort ni..


17 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

family bersuka ria
best2

Masya said...

seronok bebudak gambar akhir tu yer.. dapat tdo kat PD.. lama dah sy x pergi... mcm best jer ada kolam sesiap

Kakcik said...

Seronoknya dapat berendam dalam kolam. :)

Tentang Kita said...

mahal tak penginapan semalaman kat sini?

careno said...

oo... menarik gak sini... mmg tgh survey nak dok hotel mane kat PD sbb plan nak g bercuti sane ni...

:: Mrs.Eady :: said...

Wahh best nyer!

Tina Othman said...

Wah bestnya

Lama tak ke pd nak kena book awal ke resort ni

Kniedaz said...

macam best je hehe

Tihara said...

bestnya gi jalan2 satu family :)

lelamaisara said...

wah senorok kan bercuti macam ni...sya dah lame tak bercuti macam ni tau...

Falsya said...

Bestnye lahai dpt bercuti2..;)

Ibu Lala said...

Best nampak tempat ni. Tu la tgh pk pk tahun depan nak bw anak anak pi jalan mana. Boleh la masuk dalam senarai nih.

Deqla Manjew said...

wahhh.. syok le jenjalan PD.. dah lama x ke sana..huhuhu...

Rosmiza Ali said...

Cantik jugak resort ni.. Berapa rate dia ekk Fida? Seronok pulak tengok budak2 berendam.. Rasa nak join sekaki pun ada.. Hehe..
ZON PERMAISURI CHOMEL

AYuNG said...

penah stay kat sini..
mmg cntekkk...tp, harga mahal ckit la kan...

=)

intanfirdaus247 said...

wah best nih jalan2 rest rest makan angin..heee

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah mandi kolam bestnyerrr...suka tgk gambar last sekali tu comey 3bradik posing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.