Wednesday, 4 September 2013

Harga bilik di PNB Ilham Resort Port Dickson

Semalam lepas publish post cuti2 ke PD..ramai yg komen bertanyakan harga bilik di Ilham Resort...saya sewa sebijik apartmen yg ada 4  bilik...sebab kitaorang pergi dgn kawan2 suami saya..jadi jimat lah sikit dapat berkongsi kan...apartmen tu mmg besar..pendek kata kalau la dapat umah gitu mmg puas hati sgt2..

Harga bilik tertera seperti di bawah...info lanjut boleh cek di lama web 


Berhadapan pintu masuk ke resort ni ada hutan rekreasi..tp sayangnya saya tak sempat pun nk menjelajah disebabkan kekangan masa...huhuhu


Ni gambar dalam apartmen yg sempat saya ambik..sory la gambar low quality..hihihi..


Ni bilik yg saya duduk...sebenarnya ruang bilik yg saya ambik ni sgt luas..anak2 saya tido kat bawah...suami saya siap bawak tilam mudah alih yg boleh di pam tu...senang nk bawa ke sana ke mari...






9 org bagi komen best..:

syawalsimpsons said...

cantik la

Nurzakiah Hanum said...

boleh tahan harga dia

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye....sedang berkira kira nk,bercuti kemana...

careno said...

best gak skali skala dpt bercuti ramai2 mcm ni kan... share 1 apartment...

permatabiru said...

besarnya aparment tu..cantik view dia..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah cantik juga la apartment dia nampak selesa

Sayangku Zie said...

wah best resort ni kak

Deqla Manjew said...

cantik dan luas eh bilik.. ok la tu kongsi2.. jimat..

Cik Nur™ said...

boleh tahan,padan dengan keselesaan tempat tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.