Monday, 2 September 2013

Mycreativepixel studio terbaik

Hallu semua...as salam dan selamat pagi....smlm kawan suami saya ni merangkap bos  Mycreativepixel studio Encik AIMAN adalah buat open house hari raya kat studio..pastu siap dia kasi kat tetamu2 free photoshoot studio lagi tu...wow...sape tak seronok kan..suami saya tak suke bergambor pun terpaksa la jugak bergambar smlm...kalau tak bkn sng dia nk senyum lebor mcm gambor2 kat bawah ni...





Aiyaakkk...gambar ni saya nmpk kembang semangkuk la..hahaha..ni bajet feeling2 mcm SSID la ni...Tizz Zaqyah dan Izzue Islam la konon ye...

Oh ye..ni pakej utk sape yg berminat nak bergambor tu ye...murah aje..


Pakage A - 1 jam photoshoot unlimited pic (RM80)

Pakage B - 1 jam photoshoot unlimited pic , 16r frame canvas (RM200)

Pakage C - 1 jam photoshoot unlimited pic , 20×30 frame canvas (RM350 )



Untuk melihat lebih byk kualiti gambar yg ctk2 jom like page Mycreativepixel studio 



15 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

syawalsimpsons said...

mmg cun la kakak...siap pose bedua tu tak tahan...sweet jee

careno said...

wow.. terbaek.... tibe2 nak merasa studio photoshoot...

Che Rosliza Che Mat said...

jauh sangat kita nak pergi fieda...memang murah...

HeNRieTTa JoSe said...

bestne...baek hati btul bos tu...sambil tu, bleh la on kan marketing strategi...

Myra Jay said...

Cantikkk :)

Best kalau ada pic family maccam ni kan :D

Falsya said...

Falsya tingin sgt nak berphotoshoot dlm studio..hehehe..tp nnt la tunggu baby kuau dulu..insyaAllah..hehe

Ujie said...

pandai photog tu bagi arahan..sume subjek nampak sgt happy.

Farah Waheda Wahid said...

menarik ni, saya pun tengah survey untuk buat baby bump photo shoot for personal collection...

Sweetmama said...

memang cantik semua hasil gambar2 ni..:)

nanakimie said...

wah,untung sangat tu sis,heee....bkn je dapat makan free,dapat free photoshoot satu family lg:)

Cik Nur™ said...

cantiklahh....
teringin lak nak buat.. :)

izan mama mia said...

comey

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik sungguh gambar studio family kak fieda :-)

Deqla Manjew said...

ehh akak ke tu? laa.. ingtkan org lain.. cantiklah pic.. kalo ajak hubby bergmbr mcm ni ssh kot..dia x suka bergmbr..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.