Tuesday, 24 September 2013

Video bini Mat Yo marah pakcik guard

Kecoh arini dgn video bini Mat Yo marah2 pakcik guard...sedih plk saya tgk pakcik tu..sampai hati plk ye bini Mat Yo tu maki2 org tua mcm tu..walau nak marah sekalipun takkan sampai keluar perkataan yg tak patut keluar dri mulut seorang perempuan..


Ni plk video pakcik tu ceritakan keadaan sebenar yg berlaku..pasal parking je rupanya...yg saya hairan mcmna Mat Yo tu boleh duk senyap je tgk bini dia jadi lagu tu..


Masing2 pun dh buat report polis..jadi harap dapat diselesaikan dgn cara yg baik...sian pakcik tu nak cri makan...hina sgt ke keje guard ni sampai kena maki mcm tu...isshh..emo plk saya tau..

7 org bagi komen best..:

umi alya said...

tiba2 terasa hiba, siannya pakcik tu

kayyana said...

rasa mcm tak hormat org tua pulak bile bini matyo buat mcmtu kan... matyo sebagai ketua keluarga sbg suami kenelah buat something ni dok diam je.. dah mcm ape dah.. haih. tp bini die lawa la pulak.. cme akhlak tak berapa nak lawa.. sygkan...

Cik Aini said...

haish...sian pcik tu.kot ye pun ckan lah smp tendang org tua kalo betul pun dia rs pcik tu salah..yg herannya si suami dia tu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hormat la sikit org tua haiyaaa...

Nastyna said...

I tengok video tu dengan terpegun sebab ada oarng yg bodoh macam tu skali. adeii memalukan.

Cik Nur™ said...

haishh..sabo je lah...

Deqla Manjew said...

ntah apa2 la pompuan ni.. mcm yg deqla komen td tu la, memalukan diri sendiri je.. konon nk malukan pakcik guard tu.. terkena btg idong sendri.. huhu.. ada dialog yg dia kata "jantan dayus" kan..?? sebnrnya laki dia tu yg dayus.. dok tgk je apa yg bini dia carutkan tu.. sebagai suami patotnya tegur..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.