Tuesday, 22 October 2013

Bahaya ketagih Candy Crush

Hahahaha..tajuk yg menakutkan bagi peminat tegar game Candy Crush...hihihi...tp mmg game ni berhantu la...saya terkena dah...asal free  mmg nk ngadap je la...tp la ni saya dh pencen sbb level dh tinggi makin susah dan kadangkala sakit je ati..hihi...pastu sekarang papa dorang plk yg tukang sambung kerjaya saya tu...tak psl2 suami saya pulak yg terjebak...saya tau ramai gak kawan2 yg terjebak kan dgn Candy Crush  ni kan....bahaya oooo kalau dh terlibat....


Dalam artikel ni pompuan ni teruk sgt ketagihnya tu yg sampai kena sakit belakang..mana tak nya dia boleh mengadap hingga 10 jam sehari duk main mende ni...

13 org bagi komen best..:

izan mama mia said...

nasib baik tak terjebak...

Nurzakiah Hanum said...

bahaya nie sampai ketagih

::NureeN:: said...

smpi 10jam sehari ngadap benda tue, x keja kot hehee...
nureen main jugak tp x slalu sbb anak2 dok main game lain :)

Deqla Manjew said...

mujur deqla x terjebak.. tp kalo tgk kat fb deqla ada main tu sbnrnya itu bkn deqla..tp hubby deqla yg tlg mainkan..yg dia punye entah level berapa ntah..x cukup 1.. haha..

Cik Nur™ said...

Nur pun dah pencen kak..siap uninstall dari phone lagi...

kekekek

syawalsimpsons said...

saya dah lama uninstall kakak

Nurullai Abdullah said...

Iya ni game berhantu ni kak...nasib baik sekarang ni tak bape da main mende ni.masa bermain game tu da diganti dengan berblogging.hihi

http://mylovekasih.blogspot.com/2013/10/candy-crush-saga.html?m=1

TelingaBulat said...

candy crush ni melatih mata..sampai penat TB layan ehhehe

Zuraidah Butang said...

kalo dah ketagih dengan candy crush....jawap nye..asik mintak nyawa je la..haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh main..huhuh

Liza Licha said...

hye singgah sini. hm.. licha memang tak main candy crush.. hehe..

Falsya said...

mmg bahaya la kak fieda candy crush nie..tp dh terjebak ssh la let go..huahuahua..

Mimi Azirah said...

Sy pun main candy crush jugak tp xla smp lbih 10jam..memg kompom la skit blakang..sy nih pun kdg2 je main sbb mcm.akak la skit ati..mkin lme mkin sush..dlu ari2 main skang nih kalo mood bru main..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.