Friday, 18 October 2013

First time berpinky

Lama tak tepek gambar 2  beranak yg suke bergambor ni...yg lain2 tu mtk mahap ye dorang mmg susah nk interprame..ni gambar raya haji aritu...saya tak balik kg..beraya umah mak mertua je sbb suami cuma cuti sehari...umh mak mertua dekat je dgn area umah...tak sempat nak bergambar ramai2 masa tu duk sembang2 sampai lupe...gmbr ni pun nasib baik sempat snap kalau tak langsung la takde kenangan pakai baju dn tudung pink ni..ni first time tau saya all in pink..sebab selama ni saya ingat saya tak sesuai pakai pink sbb kulit gelap...tp kwn2 ramai suh try sbb  kata mereka pink ni sweet...Maira ni plk pepagi dtg umah neneknya siap bertudung..dh tghari biasalah tudung ntah ke mana...Perasan tak baju kami lebih kurang dgn kaler blog ni...hihihihi...


*aiseyy...mata bengkak tak ckup tido...

16 org bagi komen best..:

Myra Jay said...

Comellll :)

Rosmiza Ali said...

Okey jer Fieza all in pink.. Sweet! Takde nampaknya aih gelap.. Cantik! ^^,
ZON PERMAISURI CHOMEL

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo comel je..

izan mama mia said...

so chomel..pink ok what

Cik Nur™ said...

akak comei je pakai warna pink.. :)

kulit akak tak gelapla...pink dgn akak mmg sesuai..

psst..kulit akak cantiklah, akak pakai ape..?hehehe

Falsya said...

Cantik je kak fieda pakai tudung pink..nmpk sweet2 gitu..;)

Puan Kutu said...

pink mmg sweet.anak n mama sama2 anggun..:)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Okay jer ... Comey jer ...

nik ros said...

cantik.sesuai ngan awak

Masya said...

Cantik, untung pakai baju raya sy t-shirt jer raya haji tu tau

Deqla Manjew said...

cantik la tudung akak tu.. likeee... ;)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieda..cantik fieda dlm pink!.K.atie tak minat kaler pink..mmg tak pernah ada baju/tudung kaler pink :D

ros_reeza said...

sweet je kan bila kita pakai pink :)

shahdiana said...

MEMANG SWEET PUN KAK FIEDA DUA BERANAK..YANA TAK SESUAI DENGAN KALER PINK NI...KALO PINK KUAT SANGAT YANA PUN KURENG BERMINAT TAPI ADA SORANG MEMBER OFIS NI...MACAM ANAK MAMI GITU..SUKA SANGAT TENGOK DIA PAKAI PINK...MEMANG SWEET TAU...

fieda said...

@Cik Nur™

nur..kfieda pakai skincare set collagen vit e...

Nurul Huda M S said...

maira ni anak ank yg kecik skali ek... comey.. bleh la kawan dgn dania :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.