Wednesday, 23 October 2013

Korang yg mana?

Korang yg mana...macam2 tu saya la...tak lama lagi terancam la pulok..hehehe...
copy dri fb je ni..

18 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

macam2

:: Mrs.Eady :: said...

kan!!

Kisah Si Dairy said...

macam2

ros_reeza said...

hahahha.. ketawa Ros baca. nasib baik Ros tergolong dalam mengancam.. hihi

nita said...

saya yang macam2 tu... ^_^

IntaNBerliaN said...

hahaaa last sekali susah nk cam yer :)

Nurullai Abdullah said...

Alahai...masih mengancam lg plak saya ni...kiikiii..

Falsya said...

hurmmm...buat mcm skang nie kategori mengancam..lg brape minggu dh jd kategori macam2..hehehe

TelingaBulat said...

kahkahkah..

Cik Nur™ said...

Nur masih 20-an....kekekeke

Rosmiza Ali said...

Masih lagi dalam kategori 20an walaupun dah hujung2.. Mengancam lagi iols.. Hehehhe..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Tina Othman said...

Ehe macam2

kayyana said...

hahaha... untuk orang perempuan je... untuk org lelaki takde pulak ye.. makin tua makin mengancam kan org lelaki ni, hhahaha

Mimi Azirah said...

Sy mengancam..thun depan macam2 plak

Deqla Manjew said...

mcm akak jugak kot.. haha.. ;p

jaakechik said...

hihihi... kalo difikirkan mcm ada betulnya jugak idea kat atas tu, even nmpak mcm joke tp ada kebenaran nya.. hihihi... jaa masih 20-an, kiranya sedang ''mengancam'' lerrr kan? hikhik...

Cik Tieka said...

hehehe..lawaklah pulak ne kak.. sy yg ke-20 kot =P

QasehnyaRania said...

hihi.no komen la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.