Wednesday, 30 October 2013

Macam cantik jer..macam comel jer...

Video yg tgh hot dan meletop2 kat fb sekarang ni..dan parody nya pun dah byk keluar...sekarang sng jer nak glamer...uploaad la video2 mengarut macam ni kt laman sosial...tup2 tak sampai 2 minit glamer la jawabnya...dh dapat caras Bobo...


Kesimpulannya takyah la upload video2 mengarut kat laman sosial ye sbb bukan saje glamer yg akan dapat tp dengan carut marut dan maki hamun dri orang ramai....adohai...macam2 la ye sekarang ni...nanti mesti kuor parody ni kat super Spontan...hihihihi

23 org bagi komen best..:

:: Mrs.Eady :: said...

hahahaa..mcm mcm org ade

Mimi Azirah said...

hahaha...sgttttt sengalll

syawalsimpsons said...

ya betoi kakak...ni konpom kuar parody kat superspontan final jumaat ni..macam cantik jeer...mmmmm...si shahrol shiro tu dah parody je..

Nurzakiah Hanum said...

adoi2

IntaNBerliaN said...

jap nak tgk video ni.. :-)

IntaNBerliaN said...

laaa psl mata ke.. pelik2 plak yer video skrg

imie fatiema said...

haha anak saya pun dah pandai ajuk macam cantek jerr haha

Kniedaz said...

tak tgk lagi pun...

Zara Nurhaidah said...

Mcm2 cara nk popular skang ni..adoyaii..

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtgk lg ni..hihi

Deqla Manjew said...

dah tgk dah.. terbaru yg dia mintak maaf pun dah tgk.. hmmm itulah, upload lagi video yg bkn2.. cubalah upload video yg berfaedah sikit.. huh

mama_ka0ri said...

tak tgk lagi video tu..kat fb takde org share lagi..sini plak takleh view sbb kena block..haha..

JunAina said...

Macam2 sekarang ni, gunalah kemudaha dunia tanpa sempadan ini secara berhemah.

lelamaisara said...

tu la kan...dapat caci maki sekali..heheh

shahdiana said...

ermm...zaman sekarang ni semua orang pun nak cari jalan singkat untuk glamer kak fieda....

Cik Nur™ said...

kejap je shasha ni fameskan.
sian pun ada...
tp tu la...download xfikir baik buruk,.

Aefa Aerisya said...

ramai yang post video ni. aefa tak tengok pon. kdg2 kite yg tgk video tu pulak yg malu huhu..

Rosmiza Ali said...

Orang Penang budak nih.. Ada dia buat video mintak maaf.. Hehe..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Ibu Lala said...

Salam fida. Singgah sini petang petang ujan ni.

Cik Aini said...

haishhh
cam gedik je memula tgk..asyik2 ulang yg tu je..pastu lelama nk tegelak la plak :)

Cik Aini said...

haishhh
cam gedik je memula tgk..asyik2 ulang yg tu je..pastu lelama nk tegelak la plak :)

Kesuma Angsana said...

apa2 ajelah !

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...betul tu kalau dah rakam tu x payah la nak upload kat youtube bila dah jadi mcm ni lg susah...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.