Tuesday, 1 October 2013

Parody Super Spontan

Adohai...korang yg dh tgk super spontan ni mesti gelak kan...dah namanya pun spontan nak buat macamna...kan dh tak psl2 kena parody live lagi...tp part ni dh kena potong dek astro tau time siaran ulangan...apa2 pun saya mmg suke betul dgn lawak2 Jep...mmg semuanya spontan.



10 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

x boleh view la nape ek

Deqla Manjew said...

hahaha.. i like jep sepahtu.. terbaikkk... tp awatnya nak potong2.. nama pun spontan kan..

Cik Puan Rara said...

jahat kan dorg~

kayyana said...

alaaa. tak sempat nak tgk live aritu.. apsal astro potong? hahaha

Joanna Yunus said...

memang masa tengok tu pecah perut kami sekeluarga... sumaiyyah pulak terpinga2 apasal orang ketawa ni?

Mimi Azirah said...

tak dpt tgk sbb tak langgan pun mustika

Puan Kutu said...

sy pun suka jep.lawak spontan pastu asyik nak kenakan org je..tp mmg kelakar.minat dia sejak sepah lg..:)

Che Rosliza Che Mat said...

cr jarang tengok...tapi memang best..

Cik Nur™ said...

hehehehe...jep punya lawak mmg selamba je..hahah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

jep ni mmg spontan abih hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.