Wednesday, 2 October 2013

Tonton online Love You Mr Arrogant

Biasanya saya mmg tak sempat la nak tgk drama kul 7 malam sbb time tu adalah time 'sibuk'...nasib baik dorang ada upload drama ni utk tontonan online...jadi saya berpeluang la tgk di malam hari time dh bersenang senang...sape yg tak berpeluang tgk kat tv boleh jer tgk online..klik link kat bawah tu mengikut episod..









11 org bagi komen best..:

ros_reeza said...

mula-mula tengok macam tak best, tapi bila dah lama2 tengok, terus jatuh cinta. hihi

Mrs Velentine said...

tengok first & second episod jer kak..klik hi shop

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Fieda,sama la ngan k.atie.Terima kasih pd Fieda sbb brkongsi kat sini pula:)

Nurzakiah Hanum said...

suka2

Pykaa Pdott said...

Cita nie best . Pyka pon duk selalu tgk cite nie .

Cik Nur™ said...

Alamak..belum pernah tgk lagi cerita ni..

Nak bw pun susah la skrang ni kak..huhuh

Ibu Lala said...

Kite x tgk pun cite ni. Takut nk tgk sbb klw tgk lari time anak anak mengaji.

Deqla Manjew said...

jln citer sama je kan.. kena paksa kawen sbb nak selmtkan pengaruh dlm syarikat la apa la.. huhu.. pas tu mak mertua x suka la.. ada pulak pompuan lain nk rampas la.. huhuhu..

Mimi Azirah said...

suka tgk citer nih

shahdiana said...

yana biasanya tak lepas peluang tengok cerita ni..kira sekarang dok tengah layan cerita nila..tapi ada jugak hari2 yang keadaan tidak mengizinkan so tengok online..best kan...feeling-feeling romantik gitu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

citer tu best tp heroin tu xropa nk kenan hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.