Saturday, 2 November 2013

Jep juara Super Spontan 2013

Seperti dijangka mmg rezeki Jep la tahun ni...Berikut keputusan pemenang Super Spontan 2013..


1) Jep 


2) Johan 


3) Nabil 


4) Pak Yus 


5) Rahim R2 


6) Tauke 

Tahniah buat mereka semua...Jumaat depan kita layan Maharaja Lawak Mega  la pulak ye...dengarnya kumpulan Sepahtu akan bergabung dengan Rahim R2..best jugak kan..


Tahniah Jep..ramai betul peminat dia ni..




14 org bagi komen best..:

CikPuanTatie said...

yeay... tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tiada siapa tahu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieda..slmt mlm.Jep ni klu buat lawakmmg selamba jer..sbb tu ramai suka :)
p/s:K.atie tak sempat negok...

CikPuanTatie said...

rezeki jep malam ni

Aju Mohit said...

tahniah jep, dapat rm100k fuhhh masyukkk

Mimi Azirah said...

Sy dh potg channel mustika so xdpt tgk..tahniah jep..wah johan dua kali dpt no2 ye

Jemari_Suri said...

js gak xdpt nk layan xde astro...hehe

Cik Nur™ said...

tahniah buat jep..dan tahniah buat semua peserta. :)

Rosmiza Ali said...

Rezeki nak kawen tu.. Hehehe..
ZON PERMAISURI CHOMEL

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg layak dia mng..hihi

Solehah Shamsuddin said...

Solehah tgk tadi dgn adik solehah. lawak seyh tgk lawak dy.kami duk gelak je.tapi hebat jugakla Jep dapat kalahkan Johan.

Deqla Manjew said...

Jep mmg terbaik.. tahniah Jep! tp tahun dpn x dpt dah tgk dia...huhu...

shahdiana said...

TAK TAHAN BETUL TENGOK SUPER SPONTAN AKHIR NI...TAK BERENTI GELAK...LAWAK LA DIORANG NI....

Rosmiza Ali said...

Tahniah Jep! ^_^
Psssst! Nak bgtau ni, nama blog & url dah tukar baru.. Hehe.. Jemput singgah.. Hehehe..
Mieza Suri Shaklee

kayyana said...

tahniah jep.. huhuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.