Wednesday, 11 December 2013

Gambar majlis berinai Che Ta

Arini Che Ta nak kawin dah....pandai pilih tarikh yg ctk kan..sng nk ingat...11-12-13..ni gmbr2 Che Ta di majlis berinai semalam..tp biasanya majlis berinai ada penganti pompuan je kan..camno Zain pun ada ni...dh jadi mcm majlis persandingan la pulak....apa2 pun kite doakan moga semuanya berjalan dgn lancar arini...






Gambar sumber dari google


12 org bagi komen best..:

syawalsimpsons said...

cantik...tp inai tu nampak crowded pulok...kikikiki

Suliana said...

bila dah selalu make up nmpk mcm biasa je muka dia. tapi tetap cun..

Tina Othman said...

Mcm kelakar pulak che ta punya theme berinai ni apapun tahniah lah

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik warna bajunya.

Zara Nurhaidah said...

bseri2 che ta.. tahniah . semoga bhgia hgga ke syurga bsama zain. ^^

fazitaismail said...

cantikk date diorg kan..memang senang nk ingat...
wedding of the year nie..hihi

eh eh cantik ler rumah awak nie..
suka suka suka..hehe

NJ said...

setahunya memang boleh je majlis berinai dua2 ade sebab biasanya time ni la diorang buat tukar2 baju, bergambar bagai.. time nikah & sanding mane sempat da nak tukar2 baju bagai. :)

Anonymous said...

Sakan noh huhu

HeNRieTTa JoSe said...

Berinai berdua...biasa rietta tgk pengantin perempuan saja...

Falsya said...

Mcm dh boleh nikah n kawen terus jer..oppsss..larikkkkk..ahahha

Cik Nur™ said...

Grand betul majlis che ta ni..

QasehnyaRania said...

lelaki pakai inai haram. sy baru tahu sbb bc kat ig yuyu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.