Wednesday, 11 December 2013

Gambar pernikahan Rozita Che Wan dan Zain Saidin

Selepas empat tahun menyulam cinta, pasangan selebriti popular, Zain Saidin dan Rozita Che Wan telah sah menjadi suami isteri selepas selamat diijabkabulkan dalam satu majlis yang diadakan di Setia City Convention Centre, Shah Alam, sebentar tadi.

Zain dan Che Ta telah dinikahkan oleh Ketua Pendaftar Nikah Negeri Selangor, Ustaz Alwi Parman dan sah dengan sekali lafaz sahaja. Sementara itu, Che Ta diwalikan oleh adiknya, Roshidi Che Wan.

Dalam majlis ini, Rozita Che Wan menerima sebanyak sembilan peti hantaran termasuklah cek wang hantaran RM23,200, mas kahwin RM9,300 serta cincin nikah bernilai RM93,000.










Sumber gambar dari google

14 org bagi komen best..:

Wani said...

sedih tengok pasangan ni ...sebelum kahwin dan selepas kahwin pun sama aje... halal dan haram dah bercampur aduk dah..

syawalsimpsons said...

selamat pengantin baru..

TelingaBulat said...

cekta mmg cantik..bdn lentik jee..tahniah cektaa ;)

Mrs Velentine said...

alhamdulillah semoga berkekalan hingga ke akhir nya

HeNRieTTa JoSe said...

mewahnye.....semua pown nmpak mahal....suka tgk...

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...tahniah2 buat pasangan pengantin...:)

Kniedaz said...

waduh...mahalnya harga cincin..ble tambah wat beli rumah...anyway, tahniah buat mereka

Cik Nur™ said...

sempoi nikah gaya gitu...mcm kat indon dah ropenye..

Solehah Shamsuddin said...

Alhamdulillah, selamat dinikahkan. Tahniah utk mereka berdua.

Deqla Manjew said...

meriahnye.. tp kan lebih manis dan sopan kalo bertudung time nikah.. huhu..

eintan nurfuzie said...

bl tgk bab akad nikah.. macam indonesia je style dorg

Solehah Shamsuddin said...

Err solehah dh komen ke entri ni? Err komen jela balik. Che Ta cantik mcm princess sgt2. Cun

QasehnyaRania said...

tahniah selamat pengantin baru kak.

sunyi je skrg.. sibuk kn anak anak dh masuk sekolah.
selamat tahun baru kak

Che Rosliza Che Mat said...

Tahniah...semoga kekal bahagia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.