Thursday, 31 January 2013

Setia hujung nyawa episod 24

Terasa nak share drama Setia hujung nyawa sbb dh nk sampai ke penghujung ni makin syok la plk.. sedih tgk episod 24 ni tadi..mana taknya mereka dh hampir berbaik dan bahagia namun hanya sementara..dugaan melanda lagi apabila Zain koma kerana kemalangan jalan raya dan Hady dan Eriza tak habis2 cari jalan nak pisahkan mereka...mmg sedih la..



Kalau nak tgk dari awal episod boleh klik sini

Setia Hujung nyawa episod 24 (sedutan jer)

Setelah pelbagai dugaan di hadapi nampk gaya episod 24 malam karang mgkin dorang dh nak berbaik..Khamis depan last kot sbb rasanya episod 28 adalah episod akhir..



"El tetap milik abang hingga hujung nyawa"

*kalau terlepas episod 24 ni kat tv boleh tgk online kat sini

semalam baru saya perasan rupanya Zehra yg jadi kawan baik EL tu adik Emma Maembong ye..padanlah comey pun...

Ngaku datang lagi

 Nak tau tak..disebabkan berblog ni la saya kenal buah ngaku atau nama omputihnyer arrow head..Ok kawan2 semua...saya rasa ramai yg dh kenal dgn buah ngaku kan..saya ni tahun lepas la baru kenal masa  baca entry Nana..dan buah ni hanya muncul bila tiba musim perayaan tahun baru cina aje...tapi baru tahun ni saya tergerak hati nak mencari...kalau ada yg tak kenal buah ngaku ni sila tgk gambar di bawah...hihihi...mcm rupa bawang pun ada...


Nak buat kerepek kena buang kulit dan jambulnya..pastu sagat dan goreng..siap...tak yah letak garam pun dh sodap...puas hati saya dapat makan tau...nak tau tak rasa kerepek ngaku ni lagi sedap dari kerepek2 lain....sebotol tu sekali harung jer saya dgn suami ngap sambil tgk tv..



Weekend ni nak cari lagi la buah ngaku ni...tak puas mkn...sekali dah masuk mulut susah nak berhenti mengunyah tau...cuba la....ada jual kat CR4,Tesco dan Giant...kat pasaraya lain mgkin ada jugak kot...yg dah siap goreng pun ada....


Tolong jangan biadap

Ape hal pulak ni...? selanjutnya boleh baca kat sini.



Layan lagu Sayang-SHAE

Pernah dengar lagu ni...? mmg tgh top...pasang jer radio tak sah kalau takder...budak bertiga ni hari2 duk pasang kat tv guna pen drive sampai saya pun naik syok gak dengar..saje layan2 time masak...hihihi..takder alasan dah ye kalau nyanyi kat dapur nanti kawin dgn org tua....kikiki....nak tau tak masa zaman sekolah2 dulu saya ni mmg kaki menghafal lagu...sebut jer lagu ape sume tau...dh berumur ni lupe lirik sokmo dah....skrg dah turun kat anak2 plk...



Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu

Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

[Ulang dari awal]

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

Jangan ragukan cintaku
Percaya sayangku
Jaga hatimu untukku
Ku menyayangimu
Semangat hidupku
Ku tetap untukmu
Cintaku selalu milikmu



boleh tgk klip video lagu ni di sini..penyanyi lagu namanya SHAE..sape ntah..penyanyi seberang kot..
sebelum lagu ni fenemone lagu untuk dia hey..untuk dia hey....ni ber sayang sayang plk..lagu rancak budak2 mmg suka la..

Wednesday, 30 January 2013

pok pek pok pek kenduri kawin

Ini realiti bukan fantasi.....hihihi


KAHWIN HANTARAN MURAH ♥
"
"
☞ Ish! Murahnya hantaran dia, ni mesti bakal menantu dia sengkek ni!



KAHWIN HANTARAN MAHAL ♥
"
"
☞ Ish! Mahalnya? Nak jual ke anak apa?! Mesti nak menunjuk hantaran anak dia mahal.



KAHWIN UMUR MUDA ♥
"
"
☞ Ish! Muda-muda dah kahwin, ni mesti ade buat benda tak baik ni. Ntah-ntah dah ada isi kot!



KAHWIN DI LEWAT USIA ♥'
"
"
☞ Ish! Dah tua baru nak kawen, tu la muda-muda tak nak kawen, org da beranak-pinak dia br nak kawen. Kesian, tak laku kot!



KAHWIN MAJLIS KECIL ♥
"
"
☞ Ish! Ni majlis kahwin ke ape? Kedekutnya, makanan pun ntah pape bukan selalu, buatlah besar sikit!



KAHWIN MAJLIS BESAR ♥
"
"
☞ Ish! Besarnye majlis. Kalah anak DATUK. Nak berlagaklah tu, macam anak die je nak kawen kat dunia ni!



Susah betul nak puaskan hati orang dan nak tutup mulut2 org yg hanya tau ckp jer...Ckp2 gini lepas habis jer kenduri mmg ada..betul tak....bak kata org rumah dah siap pahat masih berbunyi..eh..ye ke peribahasa tu...lupe pulok..maklumlah dah lama tak gi sekolah...

Macam mak mertua saya la buat kenduri kawin adik ipar 3 tahun lepas...malas nak susahkan penduduk taman untuk gotong royong memasak jadi dia ambik la catering..kan sng..msg2 dtg mkn jer..habis jer kenduri terus dgr pok pek pok pek kata berlagak la..sbb dh tak perlukan khidmat penduduk..aiyoo..susah kan...jadi nak buat ape..??pekakkan telinga jer la...

Hello kitty pulak

Kalau dulu Maira ni peminat tegar Mickey & Minnie..tapi la ni dia minat plk ke brg2 Hello Kitty...pantang gi mana2 kalau nampk dia nak..semua koleksi ni baru start dari awal tahun ni....tp mmg tak dapat la nak tanding Hello Kitty Mia yg lagi byk tu.....hehehe


Bantal peluk ni beli kat Nilai..ari2 dia peluk...


Anak patung comel ni Syahmi yg kasi...pun jadi peneman tido dia..


Pencil box yg hari2 dia bawak gi sekolah..beg sekolah gambar Princess sbb beli taun lepas..masa tu dia tak minat lagi Hello Kitty..


Brooch tudung..


Bekas gula2..beli kat Giant..Harga RM6 lebih..dalam tu ada 6-8 bijik jer gula2 nya..mahal sungguh..tp dek melayan anak yg tgh excited nk koleksi Hello Kitty.. layan jer la..


Ni plk hand wah..beli kat Guardian...harga RM14++...mmg saya tak tau pun ni hand wash..ingatkan mandian or syampu ke...Maira la yg pandai2 jer ambik masa saya nak bayar brg kat cashier..dia terus letak jer kat meja cashier..saya pun terus bayar jer la..sekali balik umah tgk2 hand wash rupanya..dia pun terus letak kat sinki...dan sampai arini dia sorang jer yg guna..mmg rajin la membasuh tgn...


Haaa...ni baru sabun mandi merangkap sekali dgn syampu...bau sabun ni mcm bau buah..sabun ni dah masuk botol kedua..tgk la anak dara zaman la ni...uii.....

1 rumah 1 DrSneez > dapatkan di Syiela D' Beauty

Pagi ni saya nak review satu produk yg diberi nama DrSneez...produk ni agak popular jugak dekat FB.. boleh dikatakan tiap2 hari saya nmpk ada page yg post pasal produk ni...


DrSneez ni berfungsi untuk melegakan hidung yg tersumbat dgn cepat...sume peringkat umur boleh guna..dari bayi sampailah ke dewasa..jadi kalau anak2 kita selsema dan susah tido malam,sng kan dah ada jalan penyelesaiannya...kdg2 mmg kesian tgk anak2 kalau selsema kan...tido pun bernafas ikut mulut..


DrSneez ni juga dapat membantu kalau korang ada masalah resdung seperti selalu bersin2 di waktu pagi apabila cuaca sejuk,gatal hidung disebabkan habuk,hidung berair sepanjang masa dan sewaktu tidur hidung berasa tidak selesa seperti tersumbat...

Selain tu krim ni juga dapat melegakan batuk,mengurangkan kahak,mengecutkan jerawat dan melegakan gigitan serangga...banyak betul kan kegunaannya...

cara nak guna sng jer..cuma sapu sedikit kat atas batang hidung..rujuk gambar di atas..


Biasanya kalau kita minum ubat selsema lepas tu mesti akan rasa mengantuk kan...kalau guna krim ni jgn bimbang sbb tak akan ada kesan mengantuk..bahan2 yg digunakan adalah dari rempah ratus..

Jadi untuk korang yg ada masalah semua tu tapi belum jumpe cara penyelesaiannya..apakata cuba krim DrSneez ni..harganya cuma RM50..Boleh hubungi Syiela di

SMS :  012 4003624

Selain dari produk di atas Syiela juga ada menjual produk2 lain seperti di bawah...

  

Sabun susu beras dan bedak Arab

     

Produk Felinna

  

Kain pasang dan cheese kek..kek tu Syiela hanya COD area Sungai Petani 
Gurun,Yan,Guar Cempedak,Pendang,Jitra..sape yg berdekatan tu bolehlah kalau nk merasa cheese kek meleleh ni...slurrppp...

      

  

Antara novel terpakai yg Syiela lelong...peminat novel yg masih belum ada koleksi novel2 seperti dia atas apalagi boleh la hubungi Syiela ye...



wordless wednesday #29 (kasih ibu)



Tuesday, 29 January 2013

Jom claim sample Sanofi Lactacyd/CPUV ke4

Dah 4 hari tak bukak Nuffnang,pagi Selasa ni nmpk ada 1 iklan masuk rupanya...Iklan ni dah start running pada 27 Januari lepas..ingatkan dah tukar template baru kot la Nuffnang dah tak cam lagi ke blog ni dan tak sudi nak kasi CPUV dah...masih ada rezeki rupanya....Alhamdulillah....Jadi sekarang ada 2 iklan la yg masih running...duk la lama sikit naaa....



Inilah iklan comel yg melekat tu...tgk saje la kalernya yg mmg mesra wanita...


Ni iklan feminine hygine Sanofi Lactacyd...Sape pernah guna..?Kalau nak test ok ke tak produk ni korang boleh claim free sample kat sini..

*CPUV keempat untuk tahun 2013

Monday, 28 January 2013

Jom timbang berat blog

Tadi gi blog Shida..terbaca pasal berat blog..dulu dah pernah sekali timbang blog ni...dah lama tak timbang jadi teringin la nk menimbang..berat sendiri pun tak timbang2 lagi ni...huhu...


"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

Tu dia..adakah blog ni berat...?kalau ikutkan pada load time tu mcm tak la lama sgt kan loadingnya
0.15 seconds....risau gak kalau blog berat dan loadingnya lambat nanti org pangkah jer...huhuu
Saya ada try gak blog kawan2 lain..kesimpulan yg saya dapat ada jugak yg blognya berat tapi load time nya sikit jer..ada juga yg blognya sangat2 ringan tapi load time nya sampai 2 second..nape erkk...

Jom la try cek korang punya berat blog kat sini

*kalau nak tau blog berat atau tak..yg penting kita tgk load time nya..sbb load time la yg tentukan lama mana blog korang di loading..kalau lebih dari 1 second maknanya korang kena kurangkanlah apa yg patut di sidebar tu..contoh buang bloglist yg mana tak perlu atau widget2 yg tak penting...

Friday, 25 January 2013

Video dan lirik OST Setia Hujung Nyawa-FIQ

Jom jiwang2 jap...hihihi..adohai..syahdu sungguh lagu ni...meleleh leleh..rupanya FIQ yg nyanyi....
Dengar lagu ni terus terbayang EL dan Zain...hihii...cute la dorang ni berlakon berdua..pandai Suhan Movies cari pelakon gandingan..mmg sesuai...


Lirik lagu Setia Hujung Nyawa

Aku tak bisa menidakkan rasa cinta
Meski ku tak bisa melupakan
salah mu resah hatiku
Maafkan diriku
Melukakan mu
Cinta jangan engkau pergi
Jauh dari diri ku lagi
Sesunguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa
Bila tersedar betapa tulus cintamu
biar apa pun yang menghalangnya
tak kan pernah bisa
dari diriku
menjaga cinta mu tuhan tolonglah aku
satukan aku dan dirinya selamanya
maafkan diriku melukakan mu
cinta jangan engkau pergi jauh
dari diriku lagi
sesungguhnya cinta kita setia ke hujung nyawa
cinta ku tetap di sini
takkkan pernah jauh dari mu
oooooo


Hutang jangan wat main2..

Salam semua...
sekadar peringatan untuk diri sendiri...sama2 lah kita renungkan...


Saya kalau bab2 berhutang ni mmg risau sgt kalau terlupe ke nak bayar..selagi tak bayar selagi tu lah hati saya rasa tak tenang..kalau bertembung dgn kawan yg kita berhutang tu pun saya rasa malu selagi hutangnya tak dibayar..sbb tu kalau ambik apa2 barang dgn kawan saya tak suka tangguh2 nak bayar...takut lupe..

Tapi saya pelik kenapa ye ada orang yg buat tak kisah jer pasal hutang2 ni..dia boleh buat selamba derk jer...buat muka tak malu macam tak der ape2...macam dia tak pernah pulak berhutang dgn kita..bila diminta jadi gaduh..mcm kita yg berhutang dgn dia...masa minta berhutang dgn kita Masya Allah lembut lemah longlai habis...mcm2 janji manis yg keluar dari mulut..bila dah dapat bayang pun tak nmpk dah...saya bercakap ni atas pengalaman sendiri la...

Jadi kita renung2 kanlah ye..ni pun duk tgh flashback balik ni..ada tak kot saya berhutang dgn sape2 tapi tak bayar lagi...


Thursday, 24 January 2013

Salam Maulidur Rasul

Marilah selawat keatas Nabi Muhammad S.A.W..Salam Maulidur Rasul buat sahabat2 Islamku..

Wednesday, 23 January 2013

Sinopsis Sehangat Asmara

Dah abis fenomena Adam & Hawa pastu berganti pulak satu lagi drama adaptasi dari novel jugak iaitu Sehangat Asmara..peminat novel mesti dah tau kot jalan citenya...pelakon nya macam best jugak nampaknya..kali ni gandingan dari Rita Rudaini dan Ady Putra...hanya disiarkan di saluran ASTRO Mustika HD...saya tak langgan channel tu jadi tonton on9 jer la kalau line tenet mengizinkan..


 

Sinopsis Drama Sehangat Asmara

Cinta pandang pertama Kamalia Nalwa dan Zainal Arief memutikkan cinta dan berakhir dengan perkahwinan di London tanpa restu keluarga.

Kebahagiaan mereka tiba-tiba terhenti. Zainal terpaksa pulang ke tanah air dengan janji bahawa dia akan kembali lagi. Selama sembilan tahun lamanya, Zainal tidak pernah pulang sedangkan Kamilia terus menanti dengan air mata dan sengsara.

Tanpa diduga, Zainal muncul kembali. Datangnya untuk menuntut Misya, anak comel yang selama ini ‘disembunyikan’ oleh Kamilia. Dendam kesumat Kamilia terhadap Zainal tidak pernah padam. Anehnya, ‘dendam rindunya’ terhadap lelaki itu lebih kuat dan mengusik perasaannya.

Benarkah dia membenci lelaki itu? Hipokritkah Zainal ketika mengatakan bahawa hanya Kamilia yang bertakhta di hatinya..

*dari sinopsis nya mcm best jugak ni..mcm cite hindustan pun ada...hihihi

Untuk menonton secara online korang boleh tonton di

-----------------------------------------------------------------------------------

*setakat ni drama Setia Hujung Nyawa tetap mejadi pujaan hatiku...rasa mcm nk beli lah novel dia..
Sape yg dh khatam novel Setia Hujung Nyawa cer share gak nak tau last2 EL kawin dgn Iqram atau Zain...


20 biji brooch itu milik......

Selamat pagi semua...Jom lihat siapakah 20 org yg bertuah itu...mintak mahap ye hadiah biasa2 aje...


6 org penerima brooch mutiara dari Sabah

1- http://cahayacita2.blogspot.com/
2- http://www.ajumohit.com/
3- http://nusha1706.blogspot.com
4- http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com
5- http://mamaieyda86.blogspot.com/
6- http://norumara.blogspot.com/


6 org penerima brooch love

7http://shazilaeyla83.blogspot.com/
8farizafairuz.blogspot.com.
9http://sweetmamaintan.blogspot.com/
10iedaimmi.blogspot.com
11http://www.jaakechik.com/
12saifulnida.blogspot.com


4 org penerima brooch bunga

13http://mayangbakingmadness.blogspot.com/
14http://hairuliza-anakku.blogspot.com/
15http://coretanekahatiqkah.blogspot.com/
16www.msvelentine.my


4 org penerima brooch abjad
*korang boleh request huruf

17http://lobaksusue.blogspot.com/
18http://mama-atiyyahumairah.blogspot.com/
19http://jaajahat.blogspot.com/
20http://mizzerzil.blogspot.com/

----------------------------------------------------------------------

Tahniah kepada pemenang..Jangan lupe inbox di FB atau emailkan kepada saya nama,alamat dan no keronsang yg jadi milik korang...
fieda.rafli@yahoo.com

 Terima kasih pada semua yg memberi sokongan..pada yg namanya tak naik tu jgn sedih2 tau...takper lain kali mungkin rezeki korang pulak..

*nama2 yg dah bertanda tu maknanya dah respon dan ada juga yg saya dh ada address nya...

Konflik kawan blogger dgn stesen radio fofuler

Susulan dari entry ni...chewah..nak sambung cite lagi ni...hihihi...
saya ni walau bagaimana pun tetap pendengar setia radio no 1 Malaysia ERA FM...cuma baru2 ni la terjebak ke THR GEGAR sbb rindu kat kg sebenarnya...

ERA FM tetap menjadi pujaan hatiku dan suami termasuk anak2 sbb pengacaranya dah tentulah semua nya mantop.terutamanya JOHARA pagi Era..coletah dorang sgt lah menghiburkan...


Sebut pasal radio baru2 ni sian plk kat kawan blogger kita yg sorang ni...mmg la baru ni dia fofuler sbb masuk Metro,MHI TV3 kerana usaha murni dia tu mmg sgt mengagumkan...rasanya tak semua di antara kita yg mampu nak buat ape yg dia buat tu...tapi disebabkan ada satu stesen radio yg popular jugak (bukan ERA FM) tu dh buat satu status kat FB pasal kawan kita ni dgn menggunakan perkataan yg tak sepatutnya, byk komen2 negatif yg dia dan keluarganya terima...kesian Cute Mum..berkali kali mintak stesen radio tu mintak maaf tapi langsung tak diendahkan...

Saya rasa kawan2 yg kenal dgn CUTE MUM mesti ikut perkembangan kisah ni kan....saya tak nak la cite kat entry ni...kalau yg tak tau jom la baca kat sini..yg pasal radio tu plk klik sini..Kesian dia..cuba kalau kena kat kita camne ye..sape yg tak kuat tu boleh tumbang dibuatnya...buat mende baik tapi habis habisan kena kutuk pulak....isshhh....tak patut...

Kata2 semangat untuk CUTE MUM
"
"
"
"
"
"

*kalau ada yg masih keliru tentang hukum ibu susuan jom baca info kat sini...
sambil2 dapat tambah ilmu kan..


THR GEGAR the best

Nape ntah sejak dua menjak ni pagi2 sambil berblog syok pulak saya duk dengar THR GEGAR..suka dgr celoteh 2 org dj radio tu SHAH dan ZURA..


Ni la SHAH dgn ZURA yg pagi2 duk membebel kat THR GEGAR...muda lagi orgnya...

Pagi2 ada segmen lepas geram tau...SHAH dgn ZURA kasi peluang la kat pendengar untuk lepaskan geram..mcm2 la geram yg pendengar luahkan..antaranya pagi tadi pasal ada pakcik tu pi bank kat Kuantan nak buat akaun isteri dia...tggu sampai 4 jam no tak naik2 lagi..ada sorang mamat tu baru dtg ambik no sgt lah jauh ke belakang tp selamba jer dia gi kat kaunter dan tak sampai 2 minit urusan dia siap..sekali pakcik tu gi tanya nape org tu dtg lambat tapi sng2 jer settle dulu..dia dh tggu 4 jam ni..nak tau kerani bank jawab ape..?suka hati  saya lah dah dia kawan saya..pakcik kalau rasa tak nak tggu lama gi buat kat bank lain...sungguh kurang sopan kan..anak sape la tu...mcm2 ragam manusia ni...

Dulu nak dengar radio ni time balik Kuantan jer sbb radio ni hanya boleh didengar oleh pendengar pantai timur..balik sini tak dapat nak dengar sbb mmg takder dalam frenkunsi radio...suami puas cari aritu...pastu baru saya perasan rupanya THR GEGAR ni ada dalam list channel  863 ASTRO.lagu2 dari radio ni mmg best...sebab balance dgn lagu2 baru dan lama...


Kalau korang nak dengar on9 radio THR GEGAR boleh klik sini...
ni pulak laman web THR GEGAR..

Memang syok dengar sbb ada loghat Kelate,Ganu dan Kuantan...biasanya ptg2 saya dengar on9 jer sbb Maira tido..tak boleh lah bising2....hihihii

Kawan2 yg duk pantai timur mesti suka jugak dengar THR GEGAR kan...

Tuesday, 22 January 2013

Tips2 nak tingkatkan pembaca

Ni komen dari Mayang semalam berikutan dari entry ni...betul ckp Mayang sebelum kita nak up uv dah tentulah kita kena up dulu pembaca blog kita kan..jadi camne plk cara kita nak tingkatkan pembaca ke blog kita sekaligus dapat menaikkan uv..?


Saya mmg tak pandai sgt bab nk bagi tips2 ni tapi dari pengalaman saya la selama 2 tahun berblogging yg saya ingat cara saya nak tarik pembaca dtg sini saya akan bw..dan masa bw jgn la lupe plk tggal jejak..ajak dorang baca entry kita pulak....sentiasa jadi pembaca setia blog lain..blog kita plk jgn la sarat dgn widget2 yg memberatkan blog...kalau tak nanti tak habis loading org dh tekan x..pastu org dh tak nak masuk dah...tempat nk komen pun kalau boleh guna jenis pop up untk memudahkan pembaca..tp ni pendapat saya la ye...

Senang cite meh baca tips2 untuk tambah pembaca ke blog dari blogger hebat Eyriqazz.com..
dulu saya banyak juga refer kat google untuk cari tips2 ni..

Apply Exabytes kali ke4 tapi.......

Semalam kontrak 3 bulan saya bersama Exabytes dah habis..jadi dengan penuh semangat saya cuba nasib untuk apply lagi buat kali keempatnya...baru kejap ni saya bukak email dah dapat reply dari Exabytes...tapi ni plk jawapannya...


Dia suruh saya cari plan untuk dapatkan lebih traffik ke blog ni sbb bilangan yg klik banner iklan Exabytes terlalu sedikit...tu dia....baru tau...tapi dari bilangan klik yg dorang bgtau dalam email tu bulan October ada 18 klik,November 34 klik dan December 40 klik..nmpk mcm ada peningkatan tapi dorang kata slow jugak..habis tu camno..takkan saya nak paksa plk org klik kan...ermmmmmm....tak dok rezeki kot dgn Exabytes kali ni...takper lah...huhuhu....

Sayang2 sekalian yg nak try ada ikatan dgn Exabytes ni try klik sini..yg penting uv harian mesti mau maintain 350uv sehari ye...hanya emailkan print screen statistik uv korang yg bulan lepas kepada
marketing@exabytes.com.my

Sekejap jer dorang reply..nanti dorang kasi la invoice dan banner script...bayaran biasanya untuk bawah header RM50/3 bulan dan sidebar RM45/3 bulan...

*lega sbb earning untuk BE/CPUV dah seperti sediakala..

Pasangan kucing paling romantik yg pernah saya jumpe

Amboi2...romantik habis uuu...jeles I tgk tau...kat mana2 pun you all boleh berasmara ye..takder pun org nk marah..atas kereta pun jadi...Nak tau ke sape yg romantik2 atas kete ni...??
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

tu dia..........ololololo...comey kan...mesti yg betina berbulu putih tu dan yg sebelah tu jantan....
tgk muka pun dh tau..betina tu manja jer mukanya....macam manusia jugak kan kucing ni...


Kesimpulannya binatang berperangai macam manusia tetap comel tapi kalau manusia berperangai macam ni comel ke..? kalau dah kawin pun wat kat rumah jer...malu ehh org tgk...

*keputusan untuk pemenang 20 saguhati tu saya umum pagi esok la ye..

Korang suka kuih yg mana...?

Saje je kan tayang gambor kuih pagi2 ni...dah la msg2 tgh lapor...
Kuih mana satu korang paling suka...? kalau saya paling suka no 8 dan no2....
lapor...lapor...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.