Thursday, 28 February 2013

Gaya tido Ebab

Macam2 gaya Si Ebab ni tido..dah letih makan,main dan tido lah jawabnya..port dia merata rata dan sesuka ati dia jer..paling dia suka tido atas kerusi la..








yg ni dah macam kanggaroo..




Ni semua gambar minggu lepas2..minggu ni tak sempat nak ambik...

*mood nak berblog dah mula ke laut ni sbb duk sibuk buat tasbih mini untuk doorgift..nanti dah siap sikit saya tunjuk gambar ye..


Wednesday, 27 February 2013

Pak Samad terkono


PAK Samad memang terkenal dengan sifat kedekutnya. Semua orang kampung menggelarkannya Pak Samad kedekut kerana sifat kedekutnya yang teramat sangat.

Suatu hari, ketika menunaikan solat Jumaat di masjid kampungnya, salah seorang jemaah bersebelahan menghulurkan tabung pungutan derma masjid kepadanya.

Dengan berat hati Pak Samad menyeluk saku, lama juga dia mencari wang kecil untuk dimasukkan ke dalam tabung itu. Habis diselaknya baju dan kain pelekat.

Akhirnya Pak Samad menemukan syiling RM0.10 di celah dompetnya. Syiling itulah yang dimasukkan ke dalam tabung.

Tidak lama selepas Pak Samad menderma, Pak Karim yang duduk di belakangnya menghulurkan 3 keping wang RM100 kepada Pak Samad.

Pak Samad terus memasukkan wang itu ke dalam tabung. Dalam hatinya berbisik "kaya sungguh Karim ni, bagi derma sampai RM300".

Selesai solat, Pak Samad terus mencari Karim, dia hairan dengan sikap dermawan Pak Karim.

"Wah murahnya hati kau Karim, bagi derma masjid pun sampai RM300, tak rasa rugi ke?" tegur Pak Samad.

"Aku hulur duit kau yang terjatuh masa cari duit syiling di masjid tadi" jawab Pak Karim sambil berlalu meninggalkan Pak Samad yang terpinga-pinga.

Wordless wednesday #30 (kasih suami)





*mudah mudahan suami kita semua akan sentiasa menjaga dan menyayangi walaupun kesihatan kita tidak mengizinkan utk menjaganya......
Inshaa Allah

Tuesday, 26 February 2013

Putu mayam

Jemput makan...hihi..saje wat terliur kat penggemar putu mayam..sape suka angkat tangan...?
Kat umah ni paling suka makan saya dgn Asyraf..Syahmi dgn Maira suke juga tapi setakat 2 keping dh surrender..Asyraf sekali makan sampai 5 keping..punyalah dia suka...


Parut

Tak tau nak up entry ape apa pagi ni..takdok idea..sambil taip ni sambil dengar JOHARA PAGI ERA..dorang sembang topik pasal parut..mcm best jugak topik tu...Nak up kat sini gak la..tak pasal2 dapat gak wat entry kan.

Cakap pasal parut rasanya semua orang mesti ada parut samada yg nmpk atau pun yg tak nampk..parut di hati siapalah yg tahu kan..

Macam saya ni ada la sikit parut kekal kat betis yg tinggal dari zaman budak2...huhuhu..dulu masa kecik suka sgt main pasir..mak dh pesan byk kali jgn main pasir nanti berkudis berparut dh besar kang mula la malu..masa tu wak derk jer..yg penting main pasir mmg seronok.

Pastu parut chicken pox pun ada sikit kat muka..kena masa tu 5 bulan lagi nk kawin..nasib mak andam pandai tutup lubang parut tu..

Dan satu lagi parut masa saya jatuh motor..terkoyak lutut masa tu...adusss...start dari tu setahun rasanya tak naik motor..

Parut dihati tak siapa yg tahu saya takder rasanya..

Maira pulak kat kaki ada parut kena gigit nyamuk..macamna tak lekat parut kena sikit digarunya sampai jadi kudis..tapi sejak saya sapu minyak BIO OIL dan pudar sikit parutnya...

Yang anak2 lelaki biasalah parut budak2 jantan kn...Asyraf berparut di hujung kening sebab jatuh masa main kat taman...terhantuk gelongsor masa umur 4 tahun..Syahmi pulak berparut di lutut jatuh main basikal masa umur 5 tahun..tapi nasib baiklah semuanya x kena jahit..

Korang pun mesti ada parut yg kekal sampai la ni kan..jom lah kongsi2..takyah la malu..

*lupe ada satu lagi parut kekal...strech mark...argghhh..ni mmg masalah buat kaum ibu2 kan..tak suke..tak suke...


Gambar tunang Amar Asyraf (Zain-Setia Hujung Nyawa)


Pelakon yang semakin dikenali Amar Asyraf, 26, hero dalam drama Setia Hujung Nyawa tidak menyorok tentang statusnya, Amar sudah pun bertunang pada tahun lepas, pada hari raya ketiga. Amar merancang untuk menamatkan zaman bujang setahun lagi jika tidak ada aral melintang.

Amar belum sedia mendedahkan siapakah tunangnya. Dia tidak mahu kisah tunangnya turut menjadi paparan media. “Dia memahami saya dan kami bercinta dah lebih dua tahun,” katanya pasal gadis Perak
Hanya nama tunang saja yang dipaparkan di sebuah kolum hiburan, iaitu Arna seorang pengarah produksi terlibat juga dalam bidang teater. Amar bekas graduan Akademi Seni Budaya & Warisan Kebangsaan (Aswara) juga aktif dalam teater.

Ditanya tentang penerimaan peminat setelah mengetahui dia sudah bertunang, Amar yakin peminat sekarang bijak menilai bakat dan tidak kisah walaupun pelakon itu sudah pun berkahwin, contohnya Aaron Aziz yang berjaya walaupun dah kawhin. Dia tidak kisah lewat dikenali tetapi percaya dengan bakat yang dimilikinya mampu buat orang tahu keupayaannya berlakon.

Biodata Amar Asyraf:

Nama: Amar Asyraf Zailuddin
Pendidikan: bekas pelajar Aswara.
Berasal dari Melaka.
Lahir November 15, 1986
Drama dan telemovie : Psikik di Tv1, Kasih Najihah, Nilapura, Dalam Hati ada taman, Penunggu Istana,Dia Bukan Mariam, Kitab Cinta, Qada dan Getaran


Nak tengok ke gambar tunangnya...? Klik sini..

Monday, 25 February 2013

3 minggu

Semalam dah 3 minggu saya bela Ebab..sekejap jer Ebab ni dh besar...semakin ceria pulak tu..mmg ari2 kena peluk dgn kitaorang..manja bukan main lagi...

Ebab 3 minggu yg lepas
"
"

Sekarang..tada...
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

Sekarang tgk..telinga pun dh panjang muka pun makin ganazzz...




Eiii..geram..ari2 kena picit idung tu...

Nak tanya korang..betul ke orang tua kata tak boleh ambik gambar kucing byk2 nanti kucing tu tak panjang umur...satu lagi kalau kita ambik gambar bertiga pun dorang kata nanti yg tgh akan meninggal dulu..bagi saya ajal tu bukan gambar yg tentukan..semuanya urusan Allah SWT kan..

Koleksi hadiah tersimpan / HB Ina

Malam tadi belek2  hadiah yg saya terima dari kawan blogger sejak 2 tahun berblogging nii..Uiiii..tak sangka dah semakin banyak koleksi yg saya simpan..semuanya masih terjaga dgn rapi...Hadiah ni semua hasil dari saya join ga tahun lepas..masa tu tgh aktif jadi boleh katakan tiap2 hari ada jer hadiah yg sampai..sekarang tak aktif dah tapi masih juga terima hadiah dari kawan2..ada yg bagi sebagai tanda persahabatan dan ada juga hadiah penghargaan kerana jadi saya adalah salah seorang top komen di blog mereka..

Ni antara hadiahnya


Keychin dan FM yg paling banyak saya dapat


Sebahagian lagi dari hadiah yg tersimpan


Brooch2 yg cantik...ni sebahagian jer..


FM jangan ckp la..koleksi ni paling banyak..jangan tak caya semua tu saya dapat dari kawan2..cuma FM Bukit Gambang tu jer saya beli sendiri...sekarang kat peti dah penuh sampaikan FM terbaru tak muat nak letak dan saya simpan dalam kotak jer..


Yang terbaru saya terima calendar mini dari Shida..alahai silap ambik gambor la pulok..kalendar tu duk sebelah belakang mana nak nmpk...

Ada lagi sebenarnya hadiah macam tudung,inner,lipstik,wallet,bahan bacaan dan baju Maira...Semuanya dari kawan2 blog...Memang seronok dapat kawan2 alam maya yg menghargai satu sama lain ni..walaupun korang jauh di mata tapi dekat di hati..terima kasih semua...

Saya ambil kesempatan nak ucapkan selamat hari lahir yg ke 30 buat Ina @ Intan Berlian..hari ni besday ibu kepada 2 puteri comel Alisha dan Aqilah ni tau..saya doakan semoga beliau akan menjadi ibu yg terbaik di antara yg terbaik dan semoga sentiasa berbahagia di samping anak2 dan suami tersayang..juga moga blog Ina semakin success..


cupcake ni Kak fieda buat khas untuk Ina..tapi kek alam maya jer la ye...pasti tak akan habis2..

--------------------------------------------------------------------------

*kepada 20 penerima hadiah brooch dari saya tempohari brooch2 tu masih belum sampai ke...haii..pelik gak ni..dah 3 minggu tak sampai2 lagi...yg lagi hairan bin ajaib sbb sorang pun masih belum terima lagi..sebenarnya aritu saya kirim kat abg posmen tolong poskan..semua sampul tu duk dalam satu plastik...tak kan dia buang kot seplastik tu...huhuhu..harap2 semuanya akan sampai dgn selamat ye walaupun lambat..

Friday, 22 February 2013

Shopping2 di ZALORA

Aritu saya dapat tawaran dari Zalora untuk terima voucher RM50..dan voucher tu telah pun saya tebus dengan wallet kat bawah ni...cantik tak..pink siap riben2 gitu..cari yg purple takder la pulak...harganya RM45..tak sangka pulak saya dapat bershopping di ZALORA..


tetiba berjiwa remaja pulak bila pilih wallet sweet gini...hihihihi



Memang rambang mata kalau masuk laman web ZALORA....macam2 ada kat sana..Saya sampai ambik masa 2 hari nak pilih brg yg berkenan di hati..lgpun voucher RM50 kan jadi kena belek2 la barang yg berharga RM50 ke bawah jer...last2 sekali wallet ni jadi pilihan...Kalau korang nak jamu mata dan shopping2 di ZALORA apalagi inilah masanya...byk pilihan seperti kasut,baju kurung,tudung,aksesori dan barangan kecantikan ada di sana....Proses penghantarannya pun cepat...Oh ye paling best tiada caj pos dikenakan..


Sebaiknya ucapkan Innalillahiwainnailaihirojiun

Ada satu perkongsian yg bagi saya amat2 bermakna buat kita semua kerana saya tahu kawan2 pernah melaluinya kan... termasuk lah saya juga..
Moga bermanfaat...

Kata orang dulu2

Pagi ni seronok plk dengar JOHARA PAGI ERA..dorang bincang topik Kata Orang Tua2...

Pernah tak masa kecik2 dulu orang tua-tua takutkan korang dgn cerita mcm "Jgn Duduk Atas Bantal, Nanti Bisul".

Saya up kan topik tu kat sini....tetiba teringat pulak zaman kanak2...Kat bawah ni antara kata2 mak yg saya masih ingat 

-Jangan tunjuk pelangi nanti jari kudung

-Jangan nyanyi kat dapur nanti dapat laki tua

-Makan jangan beralih byk tempat nanti kawin banyak

-Jangan potong kuku waktu malam nanti pendek umur

-Jangan bukak payung dalam rumah nanti ular masuk

-Jangan meniarap sambil angkat kedua kaki nanti mak atau ayah mati(yg ni mmg dari kecik saya takut buat sampai sekarang... anak2 buat gitu pun saya tak bagi)

-Anak dara jangan duk depan muka pintu nanti takder orang masuk meminang

-Kalau kepala terhantuk kena hantuk balik kalau tak nanti jadi bodo

-Jangan buang nasi tak habis nanti nasi nangis (yg ni ckp kat anak dia siap kata apalah mama ni nasi bukan ada mulut dgn suara)


Itulah antara yg saya masih ingat sampai sekarang..ada lagi tapi lupe pulok...byk betul pantang org dulu2 ye,tapi bila dipikirkan balik... kata-kata ni sebenarnya membentuk disiplin dan juga menjaga tatatertib masyarakat dulu2 sebagai org melayu yang terkenal dengan kesopanan...betul tak..?

Kalau kita dulu mmg takut bila mak cakap jgn buat tu jgn buat ni..tak byk tanya pun sbb takut..tapi anak2 zaman milenium ni aduhai..satu kita bgatau jangan buat , sepuluh soalan dia tanya balik..dah tu pandai2 la kita menjawab dgn anak2 ye...


Jom lah share apa korang tau lagi tentang kata org tua dulu2..

Thursday, 21 February 2013

Kad kawin berbaju pengantin


Kreatif kan kad kawin ni..siap ada sut dan gaun pengantin lagi...suami saya dapat jemputan walimatulurus dari kawan..majlis kawinnya pada 3 Mac 2013..aritu saya pernah terima kad jemputan depannya ada gambar doodle..mmg ctk2 la kad kawin sekarang...





Vote & Win Lucky Draw~!!


Malam ni saya joinkan diri utk GA Nisa tanda memberi sokongan GA beliau..
Jom sama2 memeriahkan GA Vote & Win Lucky Draw


Klik banner utk join
Tarikh tutup 28 Feb 2013

Jaa Jah@t First Giveaway


Malam ni saya joinkan diri utk GA Jaa tanda memberi sokongan GA beliau..
Jom sama2 memeriahkan GA Jaa Jah@t First Giveaway



Klik banner untuk join
Tarikh tutup 28 Febuari 2013

Jari ibu atau telunjuk utk tunjuk...?

Mana pilihan anda A atau B...kebiasaannya kalau dgn org berumur saya akan guna A sbb dh terbiasa dari dulu org duk kata kalau tunjuk guna jari telunjuk nmpk agak kurang sopan...


Serius baru hari ni saya tau sebenarnya tidak ada salah pun guna jari telunjuk..Ustaz Azhar kata mmg jari telunjuk digunakan utk tunjuk pun...nasib baik la ada perkongsian ilmu ni kat FB...Nabi kita pun tunjuk guna jari telunjuk..

Survey2 door gift untuk wedding

Saya sekarang ni tgh gigih duk survey door gift utk wedding adik perempuan saya awal bulan Jun nanti..antara yg saya berkenan you all sume tgk la gambar2 kat bawah ni..aduhai...geram saya..nape la masa saya kawin aritu takder mende2 ni sume..just kasi telur dan gula2 jer..sekarang tidak lagi...sume ni boleh disimpan kekal buat kenangan..


Cupcake kalerful harganya RM1.50 seketul..rasa mcm nk mkn pulak.



Cupcake 1 kaler RM1.30 seketul


Jangan tak tau durian crepe pun ada oooo...harganya RM.80


Ni macam aiskrim potong kan..harga saya lupe nak tanya


Lolipop ni harganya RM1.60 sebatang 

Semuanya kiut2 kan...pilihan saya rasanya cupcake kalerful tu...kalau you all berminat nak tempah door gift utk khawin,cukur jambul atau birthday boleh lah pm fb SANDAKAN DOORGIFT..jauh tu dari Sabah baa...terpaksa la tempah jer..nak buat sendiri tak pandai..

Selain dari gift saputangan cupcake saya ada jugak terpikir nk buat sendiri tasbih mini..yg ni ok la sbb sng jer..sekarang dalam proses nak membeli manik...maknanya door gift utk khawin adik saya nanti ada cupcake dan tasbih mini la...


ni contoh tasbih mini tu..comel kan...jgn muntah plk tgk warna pilihan saya tu...tak abis2 pink dan purple jer la...kikiki..nanti kalau dh siap saya share gambar tasbih hasil dari tgn saya sendiri...tak  pernah buat tapi mau try buat..

gambar tasbih ni pinjam dari FB IRIS RAUDHAH COLLECTION

---------------------------------------------------------------

Jom join GA dari Deqla..ada 15 hadiah menanti..saya adalah salah seorang sponsor dari GA ni. 
Klik banner di bawah..Tarikh tutup 29 Mac 2013.



Fizz Fairuz Bohong, Saya Bukan Isteri Orang – Azlyn Massiela



Azlyn, 26 dikatakan bingung dengan status dirinya, sama ada masih lagi tunangan Fizz, kerana Fizz tidak pernah memberitahunya untuk putus tunang, tidak berbincang dengan keluarganya terlebih dahulu dan tidak pernah memulangkan cincin pertunangan.

'Saya tergamam dan terus menangis, tergamak dia mengeluarkan tuduhan yang sedemikian. Pelik kerana tanpa usul periksa, dia seberani itu menjatuhkan maruah saya dan keluarga. Saya berani menyatakan, tidak pernah berkahwin sepanjang 26 tahun usia ini. Dia boleh periksa di mana-mana pejabat agama atau bertanya sendiri kepada ibu bapa perihal sebenar status diri saya.

Kalau pun saya sudah punya suami selepas bernikah di sempadan, takkan emak bapa saya tidak menghalang saya berkahwin lain? Kami masih ada agama, tahu hukum hakam. Jangan jatuhkan air muka mereka dengan cerita sebegini. Andai sudah tidak lagi menyayangi, saya boleh terima kenyataan, tetapi bukan dengan cara mengaibkan orang tua saya. Emak dan ayah saya turut menangis mengenangkan apa yang dilakukannya (Fizz).'

Dalam pada itu, melalui sumber yang boleh dipercayai, kami dimaklumkan yang keluarga Azlyn sedang menyiasat tuduhan lelaki yang didakwa usahawan yang mengaku sebagai suami Azlyn. Mereka khabarnya bertindak membawa seorang peguam ke Selatan Thailand untuk meneliti rekod perkahwinan di sana.

Semakin berbelit nampaknya kisah Fizz Fairuz-Almy Nadia- Azlyn Massiela ini. Berat juga pertuduhan yang dikeluarkan oleh kedua-dua belah pihak, namun tidak dapat dipastikan siapa yang bercakap benar.

Yang nyata, Almy Nadia menyatakan awal-awal lagi yang dia tidak mahu masuk campur dalam kemelut ini. Satu tindakan yang bijak.

-----------------------------------------------------------------------------------

Ni pula dari Harian Metro...suami Azlyn menyatakan yg isterinya hilang ingatan

Kuala Lumpur: “Jangan salahkan Fizz dalam hal ini kerana dia mangsa penganiayaan dan penipuan.

“Saya cukup mengenali wanita itu kerana dia isteri yang ‘sakit’ selepas lapan bulan hilang ingatan,” kata suami kepada bekas tunangan pelakon, Fizz Fairuz, 34, yang hanya mahu dikenali sebagai Ramli (bukan nama sebenar), 40-an.

Itu permintaan Ramli kepada masyarakat agar tidak terus menyalahkan Fizz selepas kecewa tindakan ‘malu’ isteri keduanya yang menipu aktor terbabit sehingga mengadakan majlis pertunangan secara diam dengan pelakon itu, 10 Februari lalu.

Muka depan Harian Metro semalam melaporkan Fizz berasa tertipu dengan tindakan seorang wanita berusia 26 tahun yang mengakui dirinya belum berkahwin sebelum mereka bertunang di Kuantan, Pahang.

Namun, empat hari selepas bertunang, barulah Fizz mengetahui tunangnya itu isteri orang sejurus dimaklumkan kawan kepada adik wanita itu dan memutuskan hubungannya, Ahad lalu.

Ramli berkata, punca isterinya bertindak demikian kerana kesunyian berikutan kurang diberi perhatian selepas mereka bernikah di selatan Thailand beberapa tahun lalu.


“Wanita itu isteri kedua dan diakui ia kesilapan saya bernikah dengannya tanpa memaklumkan kepada isteri pertama serta keluarganya (keluarga isteri kedua).

“Namun tidak disangka, perkahwinan di Thailand memberi kesan negatif kepada Fizz, sekali gus memburukkan namanya,” katanya memaklumkan sudah berjumpa pelakon itu di Subang Jaya, Sabtu lalu dan menceritakan segala-galanya.

Sumber memaklumkan, selepas berkahwin, pasangan itu tidak mendaftarkan perkahwinan mereka di mana-mana pejabat agama dalam negara.Menurut Ramli, walaupun bergelar suami isteri, dia jarang berjumpa wanita itu selepas bimbang perkahwinan mereka diketahui isteri pertama.

“Biarpun sibuk, saya tetap membayar nafkah, menyediakan pakaian, tempat tinggal serta kenderaan,” katanya memaklumkan hanya berjumpa wanita itu beberapa kali dalam sebulan.

Menceritakan percintaan bersama Fizz, Ramli berkata, isterinya menggunakan telefon bimbit miliknya untuk berkomunikasi termasuk mengadakan temujanji untuk keluar bersama.

“Saya tidak meletakkan kesalahan itu ke atas Fizz kerana sepanjang perkenalan mereka, dia ditipu kononnya isteri saya belum berkahwin sehinggalah majlis pertunangan diatur,” katanya.

Kata Ramli, keluarga wanita itu turut tidak mengetahui kedudukan sebenar kerana isterinya tidak pernah memaklumkan mengenai perkahwinan mereka.Menurutnya, wanita itu kini masih isterinya yang sah biarpun perkahwinan di Thailand tidak didaftarkan.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

*saya rasa dorang ni tgh shooting untuk drama kot...hihihihi


Jom join GA dari Deqla..ada 15 hadiah menanti..saya adalah salah seorang sponsor dari GA ni. 
Klik banner di bawah.Tarikh tutup 29 Mac 2013.



Lambung baby lagi..??

Dah settle satu masalah melambung baby ni satu lagi video yg buat saya seriau..giler ke hape mat saleh ni gi lambung2 baby tu kat udara...berpusing pusing betul2 mcm tebar roti canai dan lambung anak patung..pastu  tgn baby tu di pegang sebelah jer...isshh..tak tergeliat ke tgn baby tu...

kalau yg maid tu buat dia hempas ke lantai kan..ni kat udara plk..kesian tgk baby tu....mmg keje giler la..kononnya yoga...yoga hape..mau mati budak tu...agaknya maid indon tu tgk video ni kot tu yg dia nak try tu...kikiki..


Kalau line tenet korang cantek sila lah tonton video ni...mmg kerja  giler..
Ini semua poyo..

Wednesday, 20 February 2013

Fizz Fairuz putus tunang


Tunang seminggu..PUTUS..

Pertunangan Fizz Fairuz hanya bertahan seminggu apabila pelakon itu memutuskan ikatan dengan tunangnya Ahad lalu, selepas mengetahui wanita berkenaan rupa-rupanya sudah bersuami.

“Saya benar-benar tertipu dan tidak menyangka tunang saya itu isteri orang,” kata Fizz, 34, semalam.

Pertunangan Fizz secara diam-diam dengan seorang wanita berusia 26 tahun di Kuantan, Pahang pada 10 Februari lalu, mengejutkan banyak pihak kerana sebelum ini dia hangat bercinta dengan pelakon, Almy Nadia, 27, sejak tujuh tahun lalu.

“Saya tidak menyangka perkara sebegini berlaku dan kehidupan saya seolah-olah ‘diatur’ oleh dia (bekas tunangnya) sejak kami berkenalan setahun lalu,” katanya yang menyifatkan kemungkinan dia terkena buatan orang.

Fizz berkata, empat hari selepas bertunang iaitu pada Khamis lalu, baru dia tahu tunangannya itu isteri kedua seorang usahawan berusia 40-an dan mereka bernikah di selatan Thailand beberapa tahun lalu.


*ada terdengar dalam berita ERA FM pagi tadi...macam2 hal ye..nape banyak kes2 pelik skrg ni...
yg perempuan tu pulak sanggup sembunyi status semata mata nak bertunang dgn Fizz..suami dia mana pegi..?

Hadiah+rezeki

Terima kasih buat semua pemberi hadiah di bawah ini..tiada kata yg dapat saya ucap melainkan jutaan terima kasih dan moga rezeki kalian semua akan bertambah2 hendaknya...


FM Cameron Highlands dari Yana@Masya


Surah Yasin dan button kalimah Allah dari Yana


Pemberian dari kawan..door gift sempena perkahwinannya...


Tshirt dari Zamzarina Apa Kata Wanita


FM tapak sulaiman yg kiut dari Izan Mama Mia


Cek dari Nuffnang bernilai RM185.39


S3 dari suami tersayang...pemberian yg sgt bermakna...hihihi..besday atau anniversary lambat lagi...anak2 kata ni rezeki mama sbb bela Ebab kot...aritu mmg saya ada bunyi2 kat suami teringin nk pakai S3 ni..alhamdulillah termakbul...


Housing dari saya sendiri...luar pink dalam hijau...hehehe..tak sangka rupanya mahal jugak ye housing hp canggih ni...mmg tak tau maklumlah baru lagi merasa guna hp canggih..


*kepada semua penerima brooch dari saya aritu,mgkn lambat sikit korang terima kot sbb saya pun baru terima hadiah dari Izan dan Zamzarina semalam..padahal dorang dh pos awal Febuari..mgkin disebabkan cuti CNY aritu jadi byk brg delay..saya pos semua brooch tu pada 8 Febuari..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.