Thursday, 16 January 2014

Asyraf bersama ustaz2 Mimbar Pencetus Ummah

Seronok Asyraf dapat bergambar dengan ustaz2 peserta akhir Pencetus Ummah...pada sape yg belum tahu Asyraf pun ada join sebagai pemuzik undangan di Pencetus Ummah akhir..masa episod ke3,4 pun dia ada turut serta..dia join bukan under sekolah tp dia kini mmg salah seorang dri anggota kumpulan pemuzik Art OnBeat Drum Circle di bawah pimpinan Hafiz Udu yg juga dulu adalah salah seorang anggota kumpulan nasyid Algebra..(Nomad pun dulu bekas anggota nasyid Algebra)

Alhamdulillah setakat ni byk juga show yg Asyraf dh dapat join terutama di TV Al Hijrah..bru2 ni sesi rakaman utk Qari Junior di TV3..


Bersama PU Hafiz juara Pencetus Ummah musim pertama...dia mmg layak jadi juara..


Bersama PU Rahmat...saya suke betul dgn Rahmat ni walaupun dia masih muda berusia 20 tahun tp dia sgt bagus...dapat menjadi contoh dan idola kepada anak2 muda..Asyraf mmg minat sgt la kat dia...lagi dia seronok bila Rahmat sendiri kasi kotnya suh pakai....dapatlah dia amik aura Rahmat tu..Inshaa Allah...


Bersama PU Yeop ustaz Perak yg selalu wat lawak..nyerongeng2 juga...moh kite beramal..


PU Shahul ustaz Kedah yg best...sempoi...

18 org bagi komen best..:

Nad MamaZN said...

Asyraf ni ank kak fieda ek?
Alhmdulillah...
Banyak pengalman da bleh timba...

Nurzakiah Hanum said...

great suka rancangan PU

Tihara said...

Alhamdulillah, tumpang bangga dengan anak Fieda..saya plak rasa terharu, hehe :)

Masya said...

amboi kemain asyraf senyum lebar.. sukelah tu..

sha dhira said...

oshem..

Ema Johari said...

bertuah asyraf...

syawalsimpsons said...

bestnya anak akak dapt join ni kan

nana kimie said...

nana pun kagum dengan PU rahmat,muda lagi punya semangat dakwah yg tinggi. plus sanggup tangguhkan pengajian utk join PU.tapi PU hafiz memang layak utk jadi juara,suka cara penyampaian dia:)

QasehnyaRania said...

alhamdulillah. bestnya :-)
asyraf anak akak yg sulung kan?

Cik Nur™ said...

wahh..bestnya akak akak.. :)

LYAfrina said...

untungnya asyraf..kecik2 dah bpluang join event besar2 & bertemu dgn idola ramai.. mudahan asyraf terus melangkah kedepan ye

QasehnyaRania said...

singgah isnin :-)

Deqla Manjew said...

syok ler dia dpt bergmbr ... yela ingat lagi akak ada citer asyraf buat persembahan dlm pencetus ummah akhir tu. :)

Ummi Iman said...

Anak fieda ya. Aktif juga dia ya. Inshaallah lps ni Asyraf pula :)

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye....

mama aryan said...

memang seronok tengok

Myra Jay said...

Bestnyer.. Moga aura dari PU diambil oleh Asyraf :)

Che Rosliza Che Mat said...

Bertuah anak fieda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.