Wednesday, 8 January 2014

Ebab yg suka memanjat

Lama x cite pasal Ebab kan...besar dah anak bulus saya ni...geram tgk makin nakal...sekarang hobinya suka benor panjat almari...nak duk tinggi2 taknak org kacau agaknya..kalau duk bawah mmg kena peluk je memanjang dgn kitaorg..pandai plk dia cri port nak rehat dan tido tu...

Aritu puas cri ingat dia pegi mana..tgk2 kemain syok dia tido atas almari..jgn kata almari...atas peti ais pun dh jadi tmpt landing dia..




Tengok tu pandai plk tgk kamera...duk tinggi2 pastu dia tgk je apa yg kite buat kat bawah...


Bulan 2 nanti genaplah Si Ebab ni umur setahun.


12 org bagi komen best..:

Deqla Manjew said...

alolo.. comelnye ebab.. tp dah x debab yer.. kucing ni lebih cpt usia.. kalo kite setahun dia mungkin lebih dari 3 tahun..

Fiza Rahman said...

Beso dah ebab.

Kakzakie said...

Setahun nanti kena celebrate birthday ke? Pandai dia cari port selesa:)

Nurzakiah Hanum said...

hahah

Ema Johari said...

comelnya kucing fieda...tp apakan day sy ni jenis tk minat kucing pun...hehehe

Acik Erna said...

tak terfikir pun kan fieda..atas almari tempat dia bersembunyi

Ummiarissa Mahdi said...

pandai dia memanjat tinggi,tak gayat ye...hehehehe

Kniedaz said...

comelnya ebab...

Ummi Iman said...

Ni mmg kes takut kena gomol :)

Che Rosliza Che Mat said...

amboi...tingginya ebab panjat...

shahdiana said...

kejap je ye kak fieda dah setahun...kena buat bezday party tuh...hehehe

Cik Nur™ said...

amboii..tingginya dia panjat.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.