Thursday, 2 January 2014

Selamat tahun baru 2014

Alhamdulillah masih diberi peluang utk menghirup udara pagi di tahun baru 2014...dan saya juga masih diberi kekuatan utk membuka blog saya yg telah sekian lama ditinggalkan...hihihi..teruk benor bunyi tu...punyalah malas nak update blog ye...

Kalau boleh saya nak mcm  dlu2 balik update blog ni..rindu sgt dgn kawan2 semua tau...tapi apakan daya mood malas mengatasi segalanya...pleaaaseeee mood datang lah balik utk tahun 2014 ni...

Udah ler dgn uv blog pun dh jatuh merundum habis habisan..mmg sedih kalau tgk sehari skrg ni hanya mampu dapat 100++ uv je sehari..

Saya harap kawan2 blog yg masih aktif sehingga kini masih ingat lagi ye kat saya...saya masih juga mengikuti perkembangan kawan2 semua...hanya mampu mwnjadi silent readers aje....huhuhu

Oh ye arini sessi persekolahan dah dibuka kan...Maira masih lagi bersekolah di Pasti Nurul Iman Bandar Tun Hussein Onn..Tapi arini Maira belum start lagi seolah sbb Pasti dibuka pada 6 Januari....yeeyyy...maknanya Maira masih smbung cuti...

Ok lah jom sama2 kita doakan moga tahun baru 2014 ni akan membawa seribu keberkatan pada kita semua..moga tahun ni akan lebih baik dari tahun 2013..


14 org bagi komen best..:

ZalinZalina said...

Kak ina sentiasa ingat awak...takkan lupa punya :)

Rosmiza Ali said...

Selamat tahun baru sis Fieda! ^_^
http://miezashaklee.blogspot.com

Nurzakiah Hanum said...

salam
singgah pagi
sory x sempat nak komen banyak bz day

rabiatul adawiyah said...

happy 2014

syawalsimpsons said...

selamat tahun baru kakak

Puan Kutu said...

selamat tahun baru kak fieda..rerajin sikit update tau sempena tahun baru ni

lizz said...

Salam...Selamat tahun Baru..

Karukord jagau said...

haaaiiii...
Selamat Tahun Baru ^_^

izan mama mia said...

dtg menyeru....
mg kembali aktiff ber blog..

Cik Nur™ said...

nur pun masuk tahun baru ni, punyalah malas rasa..huhu

apapun, selamat tahun baru. :)

kayyana said...

selamat tahun baru kak

QasehnyaRania said...

selamat tahun baru juga kak
teruskan menulis ye

Deqla Manjew said...

selamat tahun baru kak fieda.. smpt jeling kelandar.. haihh 8 hb baru deqla dtg nak ucap kan kak.. hee.. sorry..

Che Rosliza Che Mat said...

Selamat tahun baru fieda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.